Πάμε διακοπές στο ...Τολό

Το Τολό είναι ένα χαρισματικό χωριό έτοιμο να προσφέρει στον επισκέπτη του πλούσια παραδοσιακή φιλοξενία και ταυτόχρονα σύγχρονη διασκέδαση. H φυσική του ομορφιά και η ξακουστή του φιλοξενία είναι τα χαρακτηριστικά που προσελκύουν επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Η γεωγραφική του θέση είναι τέτοια έτσι ώστε να διευκολύνει επισκέψεις σε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους της Αργολίδας. Για τον επισκέπτη που αναζητά οικογενειακές διακοπές το Τολό μπορεί να του προσφέρει απολαυστικές διακοπές κοντά στη φύση. Οι 1200 κάτοικοί του ασχολούνται με τον τουρισμό

εδώ και πολλά χρόνια και γνωρίζουν καλά τι σημαίνει η έννοια φιλοξενία μιας και οι περισσότερες επιχειρήσεις είναι οικογενειακές.

Παλιό ψαροχώρι, εκτείνεται κατά μήκος μιας όμορφης αμμουδιάς και οι κάτοικοί του είναι ιδιαίτερα φιλόξενοι. Στην πεντακάθαρη θάλασσά του θα απολαύσετε το κολύμπι, το ψάρεμα και όλα τα είδη θαλασσίων σπορ.

Όσο για τη διαμονή σας στο Τολό αλλά και για την ψυχαγωγία σας, η περιοχή διαθέτει πολλά ξενοδοχεία και επιπλωμένα διαμερίσματα, καθώς και μεγάλη ποικιλία από μπαρ - disco - ταβέρνες - μπουζούκια - καφέ και άλλες οικογενειακές επιχειρήσεις που προσφέρουν αυτή τη σπιτική φιλοξενία που το χαρακτηρίζει.


Σύγχρονο τουριστικό κέντρο της ευρύτερης αρχαιολογικής περιοχής - Αρχαίας Ασίνης, Επιδαύρου, Τίρυνθας, Μυκηνών, Άργους, Ήρας, Ναυπλίου, προσφέρει τη δυνατότητα επίσκεψής τους με τοπικά λεωφορεία, οργανωμένες εκδρομές, αυτοκίνητα, μηχανάκια κ.λ.π..

Το Τολό αποτελεί ιδανικό μέρος για κάθε είδος διακοπών, τόσο γι' αυτούς που θέλουν να απολαύσουν τη γνήσια καθαρή ελληνική θάλασσα, όσο και γι' αυτούς που θέλουν να γνωρίσουν τις ομορφιές και τους υπόλοιπους αρχαιολογικούς χώρους της Πελοποννήσου, αλλά και των κοντινών περιοχών.

Ο Δημήτρης Σκαλίδης ένας από τους παλαιότερους επιχειρηματίες του τουρισμού της περιοχής και κοινοτικός σύμβουλος επισημαίνει πως φέτος υπάρχει μείωση λόγω της κατάργησης των προγραμμάτων κοινωνικού τουρισμού.

Ημερήσιες εκδρομές οργανώνονται από το Τολό για επισκέψεις στο Μυστρά, τη Σπάρτη, την Oλυμπία, τους Δελφούς και την Αθήνα, ενώ κρουαζιερόπλοια σας πηγαίνουν να περιηγηθείτε από κοντά τις Σπέτσες, την Ύδρα, τον Πόρο και την Μονεμβασιά.

Οι μετακινήσεις γύρω από το χωριό είναι πολύ εύκολες αφού αρκούν μόνο 20 λεπτά για να μεταβείτε στο Ναύπλιο με καθημερινά δρομολόγια κάθε μία ώρα. Από το Ναύπλιο υπάρχουν πολλά δρομολόγια για την υπόλοιπη Ελλάδα κυρίως μέσω Αθήνας.

Νέος διαγωνισμός

Ξεκίνησε ο νέος διαγωνισμός του τουριστικού ένθετου του Αθήνα 9.84. Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 23 Ιουνίου λίγο πριν από τα μεσάνυχτα στην εκπομπή «Με δύναμη από την Πειραιώς».

Ένας μεγάλος τυχερός κερδίζει διαμονή για 2 άτομα, για μια βδομάδα στο Τολό, προσφορά της οικογένειας Σκαλίδη, καθώς και μια κρουαζιέρα από Τολό για Σπέτσες και Ύδρα προσφορά του καπετάνιου Δημήτρη Τριανταφύλλου

Ένας δεύτερος μεγάλος τυχερός κερδίζει 5 διανυκτερεύσεις

Keywords
Αναζητήσεις
τολο πως παω, τολο σπετσες
Τυχαία Θέματα