Πάντα στην κορυφή ο ΠΑΟΚ (0-0)

Όρθιος επιστρέφει απο το Ισραήλ ο ΠΑΟΚ. Ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα και πάντα στην πρώτη θέση του 12ου ομίλου, στο Europa League (έστω με την συγκατοίκηση της Άλκμααρ πλέον). Οι παίκτες του Χουμπ Στέφενς λοιπόν χρειάζονται μόνο έναν βαθμό ή και κανέναν υπό προϋποθέσεις για να "κλειδώσουν" την πρόκριση τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.To πρώτο ημίχρονο χαρακτηρίστηκε από ελάχιστες αξιοσημείωτες φάσεις

αλλά η καλύτερη ανήκε στην ελληνική ομάδα. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ο Νίνης βρήκε τον Στοχ αλλά το πλασέ του τελευταίου εξουδετερώθηκε από τον Σαράνοφ.

Στην επανάληψη, οι Ισραηλινοί παρουσιάστηκαν πιο απειλητικοί και αφού στο 57' έχασαν ευκαιρία με τον Αμπουχατζίρα (ο Χακόμπο έδιωξε σε κόρνερ) στο 67' έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ με τον Εζρά να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι.

Μακάμπι Χάιφα (Αρίκ Μπενάντο): Σαράνοφ, Μεσουμάρ, Τουάθα, Φαλάς, Κεϊνάν, Μπόκολι, Αμπουκράτ, Βέρεντ (57' Ράγιος), Ντλοβου (79' Ραιγιάν), Εζρά, Γκοζλάν (46' Αμπουχατζίρα).

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Σκόνδρας, Κατσουράνης, Κατσικάς, Τζαβέλλας, Λάζαρ, Τζιόλης, Λούκας (89' Λίνο), Νίνης (62' Σαλπιγγίδης), Στοχ (70' Ολίσε), Αθανασιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα