ΠΑΟΚ: Σεντόνι, Βύντρα και Σπυρόπουλος

Αέρας ο ΠΑΟΚ πέρασε απο τα Γιάννενα με 3-1 και έκλεισε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με 31 βαθμούς. Αριθμός ρεκόρ για την τελευταία οκταετία. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Έχει όμως και μεταγραφικές ανησυχίες, με τις πληροφορίες να την θέλουν να "σημαδεύει" ήδη προς τους Λουκά Βύντρα και Νίκο Σπυρόπουλο. Δύο ποδοσφαιριστές που ετοιμάζονται να... αποχαιρετήσουν την Παιανία και τον Παναθηναϊκό.

Ήταν ξεκάθαρα μέρα ΠΑΟΚ,
η Δευτέρα. Οι Θεσσαλονίκεις πέτυχαν σπουδαία νίκη επί του αξιόμαχου ΠΑΣ μέσα στα Γιάννενα. Με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη να σκοράρει δύο φορές και τον Αθανασιάδη να συμπληρώνει την... τριλογία, μιας επικράτησης που αλλάζει τον βαθμολογικό χάρτη. Γιατι ο ΠΑΟΚ είναι πλέον οκτώ βαθμούς πίσω απο τον Ολυμπιακό, αλλά και έξι βαθμούς μπροστά απο Τρίπολη και Ατρόμητο ακριβώς στα μισά του δρόμου. Έχει μεγάλο πλεονάκτημα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Και αν θεωρήσουμε ότι ουσιαστικά ο "αντίπαλος" του, είναι ο Παναθηναϊκός τότε αξίζει να αναφέρουμε ότι η διαφορά των δύο ομάδων είναι στους 11 βαθμούς. Και στον δεύτερο γύρο ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τους Πράσινους.
Είναι όμως και τα... μεταγραφικά που συνδέουν τις δύο ομάδες. Ήδη ο Δικέφαλος πήρε τον Κατσουράνη. Φαίνεται ότι θα ακολουθήσουν δύο ακόμη παίκτες απο το Τριφύλι. Ήδη ξεκίνησε κουβέντα και για τον Βύντρα, αλλά και για τον Σπυρόπουλο.
Για την ιστορία και μιας και ξεκινήσαμε απο την αναμέτρηση που ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο, το γκολ του ΠΑΣ πέτυχε ο Ίλιτς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φεγκρούς, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Κεϊτά (60' Βίλα), Τσουκαλάς, Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Κοροβέσης (87' Νικλητσιώτης), Ίλιτς.
ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Αποστολόπουλος, Βιβιάν, Κουμάλο, Λίνο, Κάτσε, Φωτάκης, Λάζαρ (82' Ρομπέρ), Λόρενς (77' Γιάννου), Σαλπιγγίδης (89' Κίτσιου), Αθανασιάδης.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 39
2. Π.Α.Ο.Κ. 31
3. ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 25
4. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 25
5. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 21
6. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 21
7. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 21
8. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 20
9. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 20
10. Ο.Φ.Η. 17
11. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 16
12. ΒΕΡΟΙΑ 15
-. SKODA ΞΑΝΘΗ 15
14. ΑΡΗΣ 13
15. A.E.K. 12
-. ΚΕΡΚΥΡΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα