Παπανδρέου: "Η Ελλάδα αγωνίζεται να εξασφαλίσει μια μόνιμη λύση"

Η Ελλάδα αγωνίζεται να εξασφαλίσει μια μόνιμη λύση στην κρίση χρέους, δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, προσθέτοντας ότι το κόμμα του έχει τη δύναμη να περάσει τα σκληρά μέτρα στη σχετική ψηφοφορία που θα πραγματοποιηθεί εντός της εβδομάδας.

Σε

συνέντευξή του στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ο κ. Παπανδρέου είπε ότι το στόχος της επικείμενης συνόδου κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα είναι η προστασία της χώρας, προσθέτοντας ότι εάν τα μέλη της Ε.Ε. δεν μπορούν να λύσουν τα προβλήματά τους οι συνέπειες για την Ευρώπη θα είναι απρόβλεπτες.

“Ο στόχος όλων των προσπαθειών μας είναι η προστασία των συμφερόντων της χώρας και των συμφερόντων της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών μας που θα αντιμετωπίσουν μια πραγματική καταστροφή εάν η χώρα χρεοκοπήσει,” σημείωσε ο κ. Παπανδρέου. "Τώρα αγωνιζόμαστε για μια πιο μόνιμη λύση που θα άρει σε μεγάλο βαθμό την αβεβαιότητα για το μέλλον της χώρας."

Ο κ. Παπανδρέου στη συνέχεια τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ θα προχωρήσει μόνο του με τους 154 βουλευτές μετά την αποτυχία να εξασφάλισης διακομματικής συνεργασίας. “Έχουμε κάνει τις επιλογές μας, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να σώσουμε και να αλλάξουμε τη χώρα, θα συνεχίσουμε μόνοι μας για όσο διάστημα χρειαστεί”, είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα