Παπαρήγα: «Πόλεμος στον πόλεμο»

Με τη δήλωση «αυτή η κυβέρνηση να φύγει μια ώρα γρηγορότερα», η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα έδωσε το στίγμα των θέσεων του κόμματός της έναντι της νέας κυβέρνησης, ενώ με την φράση «πόλεμος στον πόλεμο» σηματοδότησε τις αντιδράσεις του ΚΚΕ το επόμενο διάστημα.

Η κα Παπαρήγα τόνισε στη δήλωσή της ότι αυτή η κυβέρνηση συγκροτήθηκε με σκοπό, σε σύντομο χρονικό διάστημα «να μετατρέψει τη ζωή του λαού σε κόλαση και να φιμώσει το λαό, ώστε
να δεχθεί αδιαμαρτύρητα» (τα μέτρα). Αυτό δεν θα περάσει, είπε η κα Παπαρήγα, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει τα προβλήματα, ούτε να αποτρέψει την ανεξέλεγκτη πτώχευση της χώρας.

Επίσης, για μια ακόμη φορά εξέφρασε την σφοδρή αντίδραση του ΚΚΕ στη συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση, σημειώνοντας ότι η συμμετοχή αυτή είναι η αποζημίωση του ΠΑΣΟΚ για το βρώμικο ρόλο που το κόμμα αυτό έπαιξε απέναντι στο λαϊκό κίνημα, με την προβοκάτσια και τον λαϊκισμό, ενώ χαρακτήρισε συνυπεύθυνη και τη ΝΔ.

Η κα Παπαρήγα εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι αυτή η κυβέρνηση δεν θα νομιμοποιηθεί στη συνείδηση του λαού και προέβλεψε ότι «το έργο της θα περάσει στη μαύρη σελίδα της ιστορίας».
   
Keywords
Τυχαία Θέματα