Παραμένει ασύλληπτος ο Κασιδιάρης

Μήνυση κατά του Ηλία Κασιδιάρη κατέθεσε η Ρένα Δούρου, η οποία το πρωί μαζί με την Λιάνα Κανέλλη δέχθηκαν άγρια επίθεση από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στον ΑΝΤ1. Μιλώντας στο σταθμό μας, η Λιάνα Κανέλλη

τόνισε ότι δεν θα κάνει μήνυση καθώς, όπως είπε, της αρκεί «που κάποιοι άνθρωποι έστω και ανίδεοι μέσα στην ησυχία και την αγωνία της καθημερινότητας τους, σε μια κρίσιμη περίοδο ανατρίχιασαν». Και τόνισε: «Όσο σηκώνεται το πετσί μας μπροστά στην ασχήμια δεν φοβάμαι τίποτα». Εν τω μεταξύ, εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης. Τη βίαιη επίθεση καταδίκασε σύσσωμη η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας. Η γνωμοδότηση του ΕΣΡ.

Τον γύρο του κόσμου με εκτενείς αναφορές κάνει η άγρια επίθεση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασσιδιάρη, κατά της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου.

Η βιαιοπραγία του Ηλία Κασσιδιαρη έκανε τον γύρο το κόσμου στα διεθνή μέσα ενημέρωσης.
Ηεπίθεση αποτελεί την πιο διαβασμένη είδηση στο BBC, στην ηλεκτρονική σελίδα του οποίου αναφέρεται με τον τίτλο «Επίθεση Ελληνα ακροδεξιού βουλευτή στην τηλεόραση». 

Η ιστοσελίδα της γαλλικής εφημερίδας Le Monde, αναφέρεται στη δίκη του υποψηφίου βουλευτή με τη Χρυσή Αυγή, η οποία εκκρεμεί από το 2007, κατηγορούμενος για συνδρομή σε ληστεία και επίθεση κατά φοιτητή στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.

Τα περισσότερα γερμανικά μέσα ενημέρωσης αναπαράγουν την είδηση. «Έλληνας νεοναζί επιτίθεται σε γυναίκες σε τοκ σόου», γράφει το Focus. Ίδιος είναι ο τίτλος και στο Stern, ενώ η Die Zeit στην ιστοσελίδα της γράφει: «Βουλευτής ελληνικού νεοναζιστικού κόμματος ξυλοκοπά συνάδελφο». 

Keywords
Τυχαία Θέματα