Παραβάτης με Πόρσε ο γιος του Μπο Σιλάι

Ο γιος του Μπο Σιλάι, του κινέζου αξιωματούχου που έπεσε σε δυσμένεια, έχει παραβιάσει τρεις φορές τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας των ΗΠΑ με την Πόρσε του, όπως αναφέρει σε σημερινό της άρθρο η εφημερίδα Wall Street Journal.

Ο Μπο Γκουαγκούα, που είναι φοιτητής στο Χάρβαρντ, υπέπεσε σε τρεις παραβιάσεις οδηγώντας μια μαύρη Πόρσε Παναμέρα το 2011, αναφέρει η εφημερίδα επικαλούμενη τα επίσημα έγγραφα της αστυνομίας. Ο Μπο αγνόησε δύο φορές ένα σήμα STOP --τον Δεκέμβριο του 2010 και τον

Μάιο του 2011-- και τον Φεβρουάριο του 2011 ξεπέρασε το όριο ταχύτητας, σύμφωνα με αυτά τα έγγραφα.

Η Πόρσε ανήκει σε κάποιον η διεύθυνση του οποίου είναι ίδια με αυτή του Μπο Γκουαγκούα στο Κέμπριτζ της Μασαχουσέτης, επισημαίνει η εφημερίδα, προσθέτοντας ότι μέχρι πρόσφατα ο νεαρός έμενε σε ένα διαμέρισμα που βρισκόταν σε πολυτελές κτίριο της πόλης.

Ο Μπο Γκουαγκουά έστειλε αυτή την εβδομάδα μια επιστολή προς το Χάρβαρντ με την οποία διέψευδε ότι έτυχε προνομίων για τη χρηματοδότηση των σπουδών του και ότι οδηγούσε Ferrari.

Από τότε που η οικογένειά του, που βρίσκεται στο επίκεντρο μεγάλου πολιτικού σκανδάλου, έπεσε σε δυσμένεια στην Κίνα, ο τρόπος ζωής του 24χρονου Μπο Γκουαγκουά σχολιάζεται συστηματικά στο Ιντερνετ.

Ο πατέρας του, ο Μπο Σιλάι, έχει εξαφανισθεί, ενώ η μητέρα του αποτελεί κεντρικό πρόσωπο στην έρευνα για την υπόθεση της δολοφονίας του βρετανού επιχειρηματία Νιλ Χέιγουντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα