Παρουσιάζει τις δράσεις κατά της φοροδιαφυγής

Το τριετές σχέδιο για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής παρουσιάζει τη Δευτέρα στις 12.00 το μεσημέρι ο υπουργός Οικονομικών. "Το ελληνικό χρέος είναι βιώσιμο και δεν τίθεται θέμα αναδιάρθρωσής του. Υπάρχουν αυτοί που έχουν στοιχηματίσει πολλά χρήματα κι αυτό εξηγεί τις γελοίες φήμες των τελευταίων εβδομάδων", δηλώνει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σε συνέντευξή
του στη γαλλική εφημερίδα Λιμπερασιόν. Την ίδια ώρα, επιμένει στο σενάριο αναδιάρθρωσης σε δημοσίευμα της η Wall Street Journal, η οποία εστιάζει στην ανάγκη εξόφλησης ομολόγων ύψους περίπου 27 δισεκατομμυρίων ευρώ, το 2012. Θέματα οικονομίας θα βρεθούν στο επίκεντρο της σύσκεψης υπό τον πρωθυπουργό,  στις 15.30.

Τα δημοσιονομικά στοιχεία του 2010 και η εκτέλεση του φετινού προϋπολογισμού στο μικροσκόπιο κλιμακίου στελεχών του ΟΟΣΑ, που βρίσκεται από τη Δευτέρα στην Αθήνα προκειμένου να καταρτίσει έκθεση για την ελληνική οικονομία. Εξάλλου, την Τρίτη αναμένεται το τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας ενόψει της χορήγησης της πέμπτης δόσης του δανείου ύψους 12 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Οικονομικών πραγματοποιούν το πρωί της Δευτέρας αδιόριστους τελωνειακοί και εφοριακοί, επιτυχόντες του ΑΣΕΠ. Αντιπροσωπεία τους συναντάται με την ηγεσία του υπουργείου.
Keywords
Τυχαία Θέματα