ΠΑΣΟΚ: Άμεση προώθηση του αντιρατσιστικού

Την ανάγκη να προωθηθεί άμεσα το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, μετά και από τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν την Παρασκευή στη Βουλή, τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, κάνοντας παράλληλα λόγο για «κατώτερα των περιστάσεων επικοινωνιακά παιχνίδια».

«Καμία συντηρητική νοοτροπία και τακτική δεν επιτρέπεται να ανακόψει αυτή την πορεία. Καμία ολιγωρία δεν επιτρέπεται», επισημαίνει η κ. Γεννηματά σε δήλωσή της, υπενθυμίζοντας ότι
το ΠΑΣΟΚ έχει καταθέσει σχετικές προτάσεις του από το Μάρτιο.

«Οι προκλήσεις της Χρυσής Αυγής ξεπερνούν πλέον κάθε όριο. Οι νοσταλγοί του Χίτλερ ομολογούν, μέσα και έξω από τη Βουλή, ότι η επιστροφή στο Ναζισμό είναι γι αυτούς το μέλλον του κόσμου. Ταυτίζονται πλέον ανοιχτά με τους Ναζί, με όλους αυτούς που σκότωσαν, βίασαν, καταλήστευσαν τον ελληνικό λαό», σημειώνει η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, συμπληρώνοντας ότι η έκφραση «heil Ηitler» για κανένα λόγο δεν επιτρέπεται να ακούγεται στη Βουλή.

Τα προβλήματα αυτά, προσθέτει, λύνονται θεσμικά «και όχι με επικοινωνιακά παιχνίδια που παρατηρούμε τελευταία και είναι κατώτερα των περιστάσεων».

Πηγή: ΑΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα