Πεδουλάκης: Ψηλά τη σημαία

Ο Παναθηναϊκός είναι για μια ακόμη φορά, στις οκτώ κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκα και ο Αργύρης Πεδουλάκης του δήλωσε υπερήφανος. Ο κόουτς του Παναθηναϊκού μάλιστα εν όψει της συνέχειας και των "νοκ άουτ" ματς με θέα στο φάιναλ φορ (σ.σ ο Παναθηναϊκός

δεν γνωρίζει ακόμη τον αντίπαλο του) έστειλε μήνυμα προς τους παίκτες του. Να κρατήσουν ψηλά τη σημαία του Παναθηναϊκού! «Μετάαπό ένα "Μαραθώνιο" 23 αναμετρήσεων φτάσαμε στο στόχο μας, είμαστε στα playoffs της Ευρωλίγκας, βρισκόμαστε στις 8 καλύτερες ομάδες. Μας βοήθησε η ποιότητα της Ουνικάχα και τα αποτελέσματά της, επειδή μας έδωσε κίνητρο να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι απέναντι στη Μπάμπεργκ, ανταποκριθήκαμε πλήρως στο αμυντικό κομμάτι, παίξαμε έξυπνα και δεν τους αφήσαμε να παίξουν στον δικό τους ρυθμό. Τώρα απομένει η αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (4/4, 21:45/novasports 3)για το TOP 16.

Θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας, o οποίος μας στηρίζει πάντα. Τις επόμενες ημέρες θα μιλήσουμε γι' αυτό το παιχνίδι, προκειμένου να προετοιμαστούμε καταλλήλως. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Είμαστε μία καινούργια ομάδα και μέχρι τώρα ήδη έχουμε πάρει ένα τίτλο και την πρόκριση στους "8" καλύτερους της Ευρώπης. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία του Παναθηναϊκού» είπε απ'το Μπάμπεργκ (60-82) της Γερμανίας ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Keywords
Τυχαία Θέματα