«Η ΝΔ δεν συνεργάζεται με νεοναζί»

Γιαπερίεργη δήλωση έκανε λόγο η εκπρόσωποςτύπου της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλουσχολιάζοντας τα όσα είπε ο Βύρων Πολύδωραςσε ραδιοφωνική συνέντευξη προσθέτοντας πωςείναι αυτονόητο ότι η ΝΔ δεν θα μπορούσεποτέ να συνεργαστεί με τους νεοναζί. Νωρίτεραο βουλευτής της ΝΔ απαντώντας

σε ερώτησηαν θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία καιμε την Χρυσή Αυγή, δήλωσε: «Βεβαίως. Μαςέπιασε η ευαισθησία για την Χρυσή Αυγήη οποία είναι ψηφισμένη από 600.000κόσμο, θα ψηφιστεί από 1 εκ. και εμείς θακάνουμε αναμνήσεις του Συντάγματος τηςΒαϊμάρης». Σε νεότερες τηλεοπτικές του δηλώσεις, ο κ. Πολύδωρας εξέφρασε την άποψη πως χρειάζεται συνεννόηση με τη Χρυσή Αυγή στο πλαίσιο σύμπηξης ενός εθνικού μετώπου άμυνας υπέρ της πατρίδας και εναντίον της τρόικα, αρνούμενος πάντως ότι έκανε λόγο για συνεργασία ΝΔ- Χρυσής Αυγής.

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας χαρακτηρίζει η ίδια η Χρυσή Αυγή τα όσα ανέφερε ο Βύρων Πολύδωρας, σε μια εμπρηστική ανακοίνωση που κάνει λόγο για διεφθαρμένους πολιτικάντηδες, οι οποίοι θα σβήσουν από τον κοινοβουλευτικό χάρτη στις επόμενες εκλογές.

Δηκτικό το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ. «Μία ημέρα μετά την ομιλία του κ. Σαμαρά στο συνέδριο της ΝΔ ο κ. Πολύδωρας ανέλαβε το έργο της αποσαφήνισης του περιεχομένου της. Φαίνεται πως από τη σημερινή Νέα Δημοκρατία η "Νέα Ελλάδα" θα χτιστεί χέρι χέρι με το νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής».

Keywords
Τυχαία Θέματα