«Πετάει» για Σλοβακία η Εθνική

Στη τελική ευθεία για το αυριανό παιχνίδι με τη Σλοβακία για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 έχει μπει η Εθνική ομάδα και ο Φερνάντο Σάντος «καταστρώνει» τα πλάνα του. Το πρωί της Κυριακής ο ομοσπονδιακός προπονητής έδειξε βίντεο στους παίκτες του από το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού της Σλοβακίας με την Λετονία (2-1), διάστημα όπου πέτυχαν τα δύο γκολ τους.

«Η Σλοβακία
είναι υποδεέστερη ομάδα σε σχέση με την Βοσνία, ωστόσο είναι και καλύτερη από τις Λιθουανία και Λετονία, ενώ δεν παίζει καταστροφικό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε κόντρα στη Βοσνία», είπε ο Φερνάντο Σάντος κατά τη διάρκεια του βίντεο και πρόσθεσε ότι οι διεθνείς οφείλουν να έχουν υπομονή στο παιχνίδι τους και κυρίως καλές τοποθετήσεις στο γήπεδο.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα τα πράγματα δεν δείχνουν να έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη. Ο πορτογάλος σκέφτεται πώς θα καλύψει το κενό στην άμυνα που αφήνει ο τραυματισμός του Μαλεζά, με τους Κατσουράνη και Σιόβα να διεκδικούν τη θέση και τον πρώτο να έχει μικρό προβάδισμα. Σε μια τέτοια περίπτωση, στα χαφ λογικά θα αγωνιστεί ο Καραγκούνης ή ο Νίνης. Πονοκέφαλο δημιουργεί και η θέση στην επίθεση, αφού δεν έχει αποφασίσει ο προπονητής αν θα διατηρηθεί ο Γκέκας στο βασικό σχήμα.

Στις 11 η αναχώρηση με πτήση τσάρτερ για τη Μπρατισλάβα, οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν τη μία και μοναδική προπόνησή τους στο «Πασιενκι» στις 20:00 ώρα Ελλάδας και λίγο πριν την προπόνηση θα μιλήσει στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ο Φερνάντο Σάντος.
Keywords
Τυχαία Θέματα