Πλέι-οφ: Μάχη για το Τσάμπιονς Λιγκ

Σε απόσταση τριών βαθμών απο τον 1ο Παναθηναϊκό, ως τον Ατρόμητο που βρίσκεται στην 4η και τελευταία θέση των πλέι-οφ. Έπειτα και απο τη 2η αγωνιστική του μίνι-πρωταθλήματος είναι ξεκάθαρο ότι θα γίνει "μάχη" ως το φινάλε. Για μια θέση στους προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ. ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 2-0 και Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-1 τα σημερινα αποτελέσματα.
Με τέρματα του Μάκου (29΄) και του Κλωναρίδη (80΄) η ΑΕΚ επικράτησε του Παναθηναϊκού
με 2-0 και έγινε η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που κέρδισε τους πράσινους φέτος δύο φορές.Οι Πράσινοι που ξεκίνησαν την διαδικασία με τέσσερις βαθμούς διαφορά απο όλους τους άλλους, νοιώθουν πλέον την ανάσα των αντιπάλων τους...   

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Μπουγαΐδης, Μανωλάς, Κοντοές, Γεωργέας, Μάκος (63' λ.τ. Ρίκκα), Καφές, Λεονάρντο, Σιαλμάς (46' Κλωναρίδης), Λυμπερόπουλος (71' Γκούντγιονσεν)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα) Καρνέζης, Σπυρόπουλος (13' λ.τ. Σεϊταρίδης), Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Βιτόλο, Σιμάο, Κουίνσι, Νίνης (24' λ.τ. Καραγκούνης), Χριστοδουλόπουλος, Τοτσέ (68' Πετρόπουλος)

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έδωσε γρήγορα προβάδισμα τον ΠΑΟΚ μέσα στο Περιστέρι (29΄). Ο συνήθης ύποπτος Κώστας Μήτρογλου όμως με το 19ο φετινό του γκολ (67΄)έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Ατρόμητο. Και διατήρησε την ομάδα του Γιώργου Δώνη αήττητη στην διαδικασία των πλέι-οφ. Τον Μήτρογλου είδε να "σκοράρει" και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος που παρακολούθησε την αναμέτρηση, απο την θύρα των επισήμων του γηπέδου του Περιστερίου. Λίγες μέρες πριν ανακοινώσει τις προ-πιλογές του για το Euro.  

ΑTΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Οικονόμου (46' Μπρίτο), Φυτανίδης, Τόμας, Ιγκλέσιας (63' Αναστασάκος), Σφακιανάκης (46' Καραμάνος), Δημούτσος, Γκαρσία, Επστάιν, Μήτρογλου.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Έτο, Σταφυλίδης, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (82' Ίβιτς), Λίνο (76' Γεωργιάδης), Αθανασιάδης.

Η βαθμολογία των πλέι-οφ

Παναθηναϊκός 5 (1-3)
ΠΑΟΚ 4 (2-1)
ΑΕΚ 3 (2-1)
Ατρόμητος 2 (2-2)

Η επόμενη αγωνιστική (3η)

ΑΕΚ-Ατρόμητος
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 
Keywords
Τυχαία Θέματα