Πόλεμος ανακοινώσεων Μιχελάκη-Παπανδρέου

Μύδρους εξαπέλυσε εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου  ο  βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης  Μιχελάκης, με  αφορμή τις πληροφορίες για τη νέα επαγγελματική σχέση του πρώην πρωθυπουργού, «σαν επισκέπτη καθηγητή του Χάρβαρντ».

Ο κ. Μιχελάκης κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό ότι «μπέρδεψε το  «επισκέπτης καθηγητής»  με το «επισκέπτης βουλευτής», γεγονός που το  χαρακτήρισε  « τουλάχιστον προκλητικό». «Κάθε πολίτης θα περίμενε

από τον πρώην πρωθυπουργό τουλάχιστον στοιχειώδη σεβασμό», ανέφερε ακόμα κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την περιστολή των δημοσίων δαπανών.  

«Δεν είναι κλαμπ η Βουλή. Δεν είναι επισκεπτήριο. Γι' αυτό και ο κ. Παπανδρέου από τη στιγμή που επέλεξε να δραπετεύσει στην Αμερική, οφείλει να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα» υποστήριξε από τα έδρανα της βουλής ο κ. Μιχελάκης

Απάντηση του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου

Για «εύκολη και ανεύθυνη προπαγάνδα» κατηγορεί τον βουλευτή επικρατείας της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη, ο Γιώργος Παπανδρέου με δισέλιδη ανακοίνωση που εξέδωσε το πολίτικο του γραφείο στην Αθήνα.. Αφορμή η επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του την Τρίτη το βράδυ από τη Βουλή ο κ. Μιχελάκης, ζητώντας του να παραιτηθεί από τη βουλευτική του έδρα λόγω της συνεργασίας του με το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ.

Ανακοίνωση του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού κατηγορεί τον πρώην εκπρόσωπο της ΝΔ ότι βρίσκεται σε «διατεταγμένη υπηρεσία παραπλάνησης και συγκάλυψης», ότι ο κ. Μιχελάκης «προσφέρει κάκιστες υπηρεσίες και στην Ελλάδα και στην Κυβέρνηση συνεργασίας», αλλά και ότι «είναι κατανοητή η θλίψη του που γεννά την παραφροσύνη».

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Μιχελάκης επισημαίνει ότι δεν μπορεί να μιλά για διατεταγμένη υπηρεσία εκείνος, που συκοφαντούσε τη χώρα σαν «διεφθαρμένη και αναξιόπιστη» και με υπόγειες επαφές την έβαλε στην μέγγενη της τρόικας.

Τα υπόλοιπα, αναφέρει η ανακοίνωση, ας τα κρατήσει ο κ. Παπανδρέου για την απολογία του στην Εξεταστική, που θα πρέπει να διερευνήσει πώς μπήκε η χώρα στο Μνημόνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα