«Πόλεμος» ΠΑΟ με Ευρωλίγκα, ΤΣΣΚΑ!

Στα... άκρα οδηγείται η κόντρα του Παναθηναίκού με την Ευρωλίγκα, αλλά και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά τις τλευατίες εξελίξεις με τη διαιτησία του αγώνα με τη Μπαρτσελόνα, αλλά και την καταγγελία των Ρώσων.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργανώτριας αρχής Τζόρντι Μπερτομέρου έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της ΚΑΕ Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ζητώντας του να σταματήσει τις δηλώσεις.

Ο Μπερτομέου γράφει στην επιστολή του:
«Κύριε πρόεδρε. Θέλω να εκφράσω την ανησυχία

μου για τα επαναλαμβανόμενα δημόσια περιστατικά, στους αγώνες που η ομάδα σας αγωνίζεται.

Στο παρελθόν τέτοιου είδους περιστατικά επέφεραν διάφορες ποινές και κόστισαν μια λίαν αρνητική εντύπωση για το άθλημά μας.

Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες τα ΜΜΕ δημοσιεύουν δηλώσεις δικές σας και άλλων εκπροσώπων του Παναθηναϊκού που δημιουργούν ένα επιθετικό περιβάλλον για τους επόμενους αγώνες. Η υποχρέωσή μας, αλλά και η δική σας, είναι να αποφύγουμε αυτές τις καταστάσεις πάση θυσία.

Γι αυτό το λόγο, σας ζητώ να λάβετε όλα τα απαραίτητα οργανωτικά μέτρα, αλλά και να εξασφαλίσετε την ασφάλεια των επόμενων αγώνων στα πλέι οφ. Επίσης θεωρώ ότι η προστασία και ο σεβασμός σε παίκτες, προπονητές, διαιτητές, διοίκηση και φιλάθλους είναι εγγυημένα...»

ΚΑΕ ΠΑΟ: «Μήπως θέλετε να φύγουμε;»

Από την πλευρά της η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός πέρασε στην αντεπίθεση και με ανακοίνωσή της επιτέθηκε κατά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αφήνοντας υπόνοιες για την προέλευση των χρημάτων που επενδύει. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:


«Μέχρι τώρα θεωρούσαμε πως το μπάσκετ παίζεται εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και πάνω στο παρκέ. Επίσης, ήμασταν βέβαιοι πως οι δύο ομάδες αγωνίζονται με πέντε αθλητές η κάθε μία (και όχι 5 εναντίον 8).


Όπως και ότι η διοργανώτρια αρχή είναι ανεξάρτητη. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως, την υποκαθιστά, την εγκαλεί και την προτρέπει επίσημα να τιμωρήσει την έδρα του Παναθηναϊκού, μας …συμμορφώνει για τα πρόστιμα, ενώ ζητά τα μεταξύ μας παιχνίδια στην Αθήνα να γίνονται κεκλεισμένων των θυρών!


Μήπως να φύγουμε; Δυστυχώς για εσάς θα μας βλέπετε πάντα μπροστά σας! Εμείς το μόνο που ζητήσαμε είναι διαφάνεια, ισονομία και ίδια κριτήρια.


Ούτε ασχοληθήκαμε αν τα χρήματα που κυκλοφορούν είναι άσπρα, κίτρινα ή …μαύρα, ούτε από ποιες δραστηριότητες προέρχονται. Τίποτε. Το μόνο που απαιτούμε είναι ΣΕΒΑΣΜΟΣ στο μεγαλύτερο σύλλογο των έξι παλικαρίσιων ευρωπαϊκών τροπαίων.


Επίσης, έπειτα από την πρωτοφανή στάση της ρωσικής ομάδας και του προέδρου της Αντρέι Βατούτιν, ο ομόλογός του στον Παναθηναϊκό Δημήτρης Γιαννακόπουλος όταν ενημερώθηκε για τα πεπραγμένα του δήλωσε πως: «Αν δεν αρέσει τον κ. Βατούτιν μπορεί να μην ξαναέρθει, εξάλλου είναι ανεπιθύμητος στην Αθήνα».


ΥΓ: Σεβόμαστε απεριόριστα την Μπαρτσελόνα και οποιαδήποτε ομάδα επενδύει νόμιμα εντός του γηπέδου και ξεκαθαρίζουμε ότι δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα με την ισπανική ομάδα», αναφέρει η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού.

Keywords
Τυχαία Θέματα