Πολικές θερμοκρασίες και χιόνια

Η πιο κρύα του φετινού χειμώνα η εβδομάδα που ξεκίνησε, με πολικές θερμοκρασίες, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους. Mικροπροβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες, λόγω ενίσχυσης των ανέμων.

Δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων στην πορθειακή γραμμή Πρίνου-Καβάλας, ενώ από Πειραιά δεν θα γίνει το πρωϊνό δρομολόγιο του υδροπτέρυγου για Πόρο,Υδρα, Ερμιόνη, Σπέτσες. Επίσης δεν θα εκτελεστεί το δρομολόγιο
του πλοίου «Πανόραμα» από Μαρμάρι για Ραφήνα.

Το κρύο είναι ήδη τσουχτερό και στην Αττική, ενώ χιόνια θα πέσουν τις επόμενες ώρες σε Πάρνηθα και Πεντέλη. Από αύριο ως και την Πέμπτη, χιόνια ενδέχεται να κάνουν την εμφάνισή τους ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας, καθώς το θερμόμετρο και μέσα στην πόλη θα δείξει θερμοκρασίες υπό το μηδέν.  

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες από την κακοκαιρία, με τους βοριάδες στο Αιγαίο να φθάνουν τοπικά τα 9 μποφόρ. Δεν αναχώρησε το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο των 9 από Πειραιά για Πόρο Ύδρα Σπέτσες. Επίσης, δεν εκτελούνται τα τοπικά δρομολόγια από Ραφήνα για Μαρμάρι, από Κεραμωτή για Θάσο και από Πρίνο για Καβάλα.
Ύφεση των φαινομένων αναμένεται από την Παρασκευή.

Συναγερμός έχει σημάνει στο δήμο Αθηναίων για την προστασία των αστέγων από το πολικό ψύχος.
Σε λειτουργία έχει τεθεί η τηλεφωνική γραμμή 1960, ενώ ανοικτοί παραμένουν: ο Πολιτιστικός Χώρος της 4ης Δημοτικής Κοινότητας, Λένορμαν και Αλεξανδρείας, η Λέσχη Φιλίας Αγίου Μελετίου και Ξεναγόρα 6, η Λέσχη Φιλίας Κίου 5 στην Κυψέλη, και το Κλειστό Γυμναστήριο του Ρουφ, Πειραιώς και Εχελιδών 69.   
Keywords
Τυχαία Θέματα