«Πολιτικά ανήθικη η ρύθμιση για τα ταξί»

Διαφωνίες για τις ρυθμίσεις που αφορούν στο θέμα των ταξί και τα τουριστικά μικρά πούλμαν εξέφρασαν, κατά τη διάρκεια του Υπουργικού συμβουλίου, οι κ.κ. Γερουλάνος, Σηφουνάκης, Παπακωνσταντίνου, Ρέππας και Ραγκούσης. Ειδικότερα ο υπουργός Αναπληρωτής Άμυνας, Γ. Ραγκούσης,

χαρακτήρισε το υπό συζήτηση νομοσχέδιο «θλιβερή εξαίρεση, κοινωνικά και πολιτικά ανήθικη, που προστατεύει», όπως είπε, «τα συμφέροντα μιας μικρής ολιγαρχίας. Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Γιάννης Ραγκούσης, καταψήφισε στο υπουργικό συμβούλιο το νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα το ψηφίσει και στη Βουλή.

Η διακοπή εργασιών της Βουλής για το Πάσχα δεν σημαίνει ότι σταματάμε τη δουλειά,τόνισε, κατά πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός, στη τοποθέτησή του κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Παπαδήμος επεσήμανε ότι η τρόικα θα επανέλθει τον Ιούνιο προκειμένου να εξετάσει τα πεπραγμένα κάθε Υπουργείου. Με φόντο και τις επικείμενες εκλογές σημείωσε ότι θα χρειαστεί να ανέβουν οι ρυθμοί εργασίας όλων για να δούμε, όπως είπε, τι θα προλάβουμε να έχουμε ολοκληρώσει μέχρι τότε

Ακόμη ο Πρόεδρος της κυβέρνησης εξέφρασε αισιοδοξία για αυξημένη ρευστότητα  από τον Ιούνιο μετά και την ολοκλήρωση του PSI.

Keywords
Τυχαία Θέματα