Πρεμιέρα για ΠΑΟ και Άρη

Στην ευρωπαϊκή μάχη μπαίνουν την Τρίτη ο ΠΑΟΚ κι ο Άρης οι οποίοι αντιμετωπίζουν αντίστοιχα τις Νίμπουργκ και Ρίγα για το Γιούροκαπ στο μπάσκετ.Πρεμιέρα για το Γιούροκαπ την Τρίτη το απόγευμα με δύο ελληνικές ομάδες να μπαίνουν στη μάχη των ομίλων. Ο ΠΑΟΚ και ο Άρης ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στην ευρωπαϊκή διοργάνωση με στόχο να

βρουν ρυθμό και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στην Λετονία, τη Ρίγα, στις 19:30, με στόχο να πάρει το «διπλό» και να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο φετινό Eurocup

Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε στη Λετονία το βράδυ της Δευτέρας με πλήρες ρόστερ αλλά χωρίς τους Σταυρόπουλο, Ζουρνατσίδη οι οποίοι μελετούν την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας.

Από την άλλη, ο Άρης των πέντε συνεχόμενων ηττών θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη μέσα στο Αλεξάνδρειο επί της Νίμπουργκ, στις 19:45, σπάζοντας το κακό σερί που έχει μέχρι στιγμής.

Στόχος για την ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή είναι σταδιακά να αποκτήσει ρυθμό καθώς αυτό σε συνδυασμό με την έλλειψη χημείας και εμπειρίας έχει στοιχίσει στην ομάδα στη φετινή Α1 Ανδρών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Β' ομίλου:

21:30 Σολέ - Κίμκι

19:30 Ρίγα - ΠΑΟΚ

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Γ΄ομίλου:

19:45 Άρης - Νίμπουργκ

20:30 Γκρίνινγκεν - Ρουντούπις

Keywords
Τυχαία Θέματα