Προεκλογικές αιχμές

Μονόδρομο χαρακτήρισε την αλλαγή πολιτικής και την παραμονή της χώρας στο ευρώ ο πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε για αποκατάσταση των αδικιών σε  χαμηλοσυνταξιούχους, πολύτεκνους και στα ειδικά μισθολόγια, και χαρακτήρισε θανατική καταδίκη την αύξηση φόρων σε περίοδο ύφεσης.

Μιλώντας εξάλλου στο ΒΗΜΑ ο κύριος Σαμαράς

κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει μπλέξει την πολιτική με τον τζόγο και υπεραμύνεται της ανάγκη να επαναδιαπραγματευθεί ο ίδιος το Μνημόνιο, λέγοντας ότι το «λόμπι της δραχμής» θέλει να λεηλατήσει τη χώρα.

«Η απειλή για το μέλλον του ευρώ δεν προέρχεται από την Ελλάδα ή τον ΣΥΡΙΖΑ», τονίζει σε συνέντευξή του στην Καθημερινή ο πρόεδρος του κόμματος. Ο Αλέξης Τσίπρας τονίζει ότι «το πρόβλημα είναι ευρωπαϊκό και η Ευρωζώνη για να επιβιώσει χρειάζεται αλλαγές που θα μας βγάλουν από το αδιέξοδο της λιτότητας».

Κριτική σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ότι με τις προτάσεις τους «στήνουν σκηνικό τεχνητής πόλωσης και ακυβερνησίας» ασκεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Σε συνέντευξή του στην Realnews ο Ευάγγελος Βενιζέλος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο μετεκλογικού ανοίγματος προς τη Δημοκρατική Αριστερά και τονίζει ότι «χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν γίνεται κυβέρνηση».

Την Χαλκιδική επισκέπτεται σήμερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.


«Μπροστά στα αδιέξοδα να διαχειριστούν την κρίση σε βάρος του λαού η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που δικαιολογημένα έχουν χάσει τη λαϊκή εμπιστοσύνη, μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι επιλέγουν για μια μεταβατική περίοδο τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α στη θέση του ΠΑΣΟΚ, του Γιώργου Παπανδρέου» αναφέρει σε ανακοίνωσή του γραφείο Τύπου του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Στη Μεσσηνία περιοδεύει ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής Βασίλης Μιχαλολιάκος

Την ευρωπαϊκή εγγύηση των ελληνικών τραπεζικών καταθέσεων θα ζητήσει κατά τις επαφές τους με θεσμικούς παράγοντες και πολιτικές δυνάμεις του Ευρωκοινοβουλίου, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς. Ο Φώτης Κουβέλης επισκέπτεται από σήμερα και έως την Τρίτη τις Βρυξέλλες.
Την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη συνεχίζει ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ρέθυμνο και Χανιά επισκέπτεται σήμερα ο επικεφαλής της Δημιουργίας Ξανά, Θάνος Τζήμερος.

Keywords
Τυχαία Θέματα