Προς αναβολή το τζάμπολ της Α1!

Ορατός είναι πλέον ο κίνδυνος να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α1 το οποίο προγραμματισμένο να κάνει τζάμπολ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο!

Τις προηγούμενες ημέρες, οι 12 από τις 14 ομάδες (σ.σ. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν δικά τους ξεχωριστά συμβόλαια) είναι πολύ δυσαρεστημένες από την πρόταση της κρατικής τηλεόρασης η οποία είναι πολύ χαμηλή, με το ποσό που πρόκειται να λάβει κάθε ομάδα να κυμαίνεται
λίγο παραπάνω από τι 100.000 ευρώ για ολόκληρη τη σεζόν!

Σήμερα η ΕΡΤ επρόκειτο να καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση, η οποία όμως και πάλι απείχε κατά πολύ από τα όσα ήθελαν οι 12 ομάδες και έτσι το τζάμπολ στο νέο πρωτάθλημα είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα γίνει το ερχόμενο σαββατοκύριακο.  Την Τετάρτη θα συγκληθεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στον ΕΣΑΚΕ στο οποίο είναι πολύ πιθανό να τεθεί προς ψήφιση θέμα λοκ-άουτ.  Σε μια τέτοια περίπτωση το πιθανότερο είναι να υπερψηφιστεί η μη έναρξη του νέου πρωταθλήματος, καθώς αυτή τη στιγμή ουσιαστικά μόνο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (σ.σ. που είναι ικανοποιημένοι οικονομικά) επιθυμούν το πρωτάθλημα να αρχίσει κανονικά.   
Keywords
Τυχαία Θέματα