Πρόταση σε Ανελκά ο ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday» στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ μπήκε ο Νικολάς Ανελκά καθώς ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να κάνει μια μεγάλη μετεγγραφή ικανή να φέρει στην ομάδα έσοδα από εισιτήρια διαρκείας, αλλά και για τις εντυπώσεις.

Ο Γάλλος επιθετικός ανήκει στη Γιουβέντους από τον Ιανουάριο, με τον Ζήση Βρύζα να έχει συνομιλία με τον αδερφό και μάνατζέρ του, Κλοντ, προτείνοντάς του συμβόλαιο 1,5 εκ. ευρώ. Ο 34χρονος
φορ δεν έχει βρει τη θέση του στην ενδεκάδα της Γιούβε, αφού ο Αντόνιο Κόντε τον έχει χρησιμοποιήσει ελάχιστα. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι θετικός στο να έρθει στον ΠΑΟΚ.

Γεννημένος στις 14 Μαρτίου 1979, ο Ανελκά έχει «βαρύ» βιογραφικό με παρουσία στις Παρί Σεν Ζερμέν, Άρσεναλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ, Μαντσεστερ Σίτι, Φενέρμπαχτσε, Μπόλτον, Τσέλσι, ενώ πρόσφατα έκανε ένα σύντομο πέρασα από τη Σανγκάι, πριν καταλήξει στη Γιουβέντους τον Ιανουάριο.

Στους δυόμισι μήνες που είναι στο Τορίνο, έχει παίξει όλο κι όλο 5 λεπτά ως αλλαγή στο παιχνίδι με την Σέλτικ στη Γλασκόβη και άλλα 30 λεπτά ως αλλαγή, στο παιχνίδι με τη Ρόμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα