Σε μια κλωστή στην ΑΕΚ

Το... φάντασμα του υποβιβασμού πλανάται πάνω απο την ΑΕΚ και το βράδυ της Δευτέρας όλα έμοιαζαν να κρέμονται σε "μια κλωστή" για την Ένωση. Η ήττα απο τον ΠΑΣ, ο τσακωμός προπονητή και ποδοσφαιριστών στην ανάπαυλα, η επίσκεψη οπαδών τα μεσάνυχτα στο αθλητικό κέντρο των Σπατών, η πιθανότατη απόλυση του Έβαλντ Λίνεν το πρωί της Τρίτης δεν είναι παρά οι "τίτλοι" για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες.

Το σημαντικότερο βέβαια με βάση την ειδησεογραφία, αφορά στο μέλλον του προπονητή. Πληροφορίες μετά τα μεσάνυχτα ανέφεραν ότι

ο Έβαλντ Λίνεν πολύ δύσκολα θα πραμείνει και σήμερα Τρίτη στο πόστο του. Ο Λίνεν "κατηγορείται" σχεδόν ανοιχτά απο τους ποδοσφαιριστές του, για την εικόνα της ομάδας. Παράλληλα με... χαρακτηριστική ευκολία δημοσιοποιήθηκε το επεισόδιο που είχε με τους Μητρόπουλο και Πετρόπουλο στην ανάπαυλα της αναμέτρησης, με τον ΠΑΣ.Σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν, ο Λίνεν "επιτέθηκε" φραστικά στους δύο ποδοσφαιριστές του για την "εικόνα" τους στο ματς (η ΑΕΚ έχανε ήδη με 2-0 απο τον ΠΑΣ με τη λήξη του πρώτου μέρους).

Αρχικά ο Γερμανός τεχνικός απευθύνθηκε στον Αντώνη Πετρόπουλο λέγοντάς του πως δεν βοηθά καθόλου το παιχνίδι της ομάδας και πως το μόνο που τον απασχολεί είναι το πώς θα σκοράρει: «Εσύ νομίζεις πως η μόνη σου δουλειά μέσα στο γήπεδο είναι να βάζεις γκολ! Δεν υπάρχεις πουθενά και δεν βοηθάς καθόλου τους υπόλοιπους. Ούτε μαρκάρεις ούτε δημιουργείς χώρους, δεν κάνεις τίποτα», φέρεται να είπε ο Λίνεν, με τον Πετρόπουλο να μην απαντάει και να μην δίνει συνέχεια. Ωστόσο, δεν συνέβη και το ίδιο με τον Παύλο Μητρόπουλο, στον οποίο ο Γερμανός τεχνικός είπε σε έντονο ύφος πως «τρέχεις άσκοπα από εδώ και από εκεί, χωρίς να είσαι εκεί που σε χρειαζόμαστε! Έχεις ευθύνη και για τα γκολ που δεχτήκαμε, δεν κάλυψες τους χώρους που θα έπρεπε». Ο νεαρός αντέδρασε και το πράγμα... δεν ξέφυγε απλά και μόνο διότι παρενέβησαν οι πιο... ψύχραιμοι.

"Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ντρέπομαι για κάποιους παίκτες. Έχουμε πολλά προβλήματα, το ξέρω, αλλά όλοι τα έχουν. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν οικονομικά προβλήματα, αλλά κάποιοι τα αφήνουν στην άκρη και παίζουν όπως πρέπει, αλλά κάποιοι δεν το κάνουν ή δεν μπορούν να το κάνουν. Στο πρώτο ημίχρονο παρατάξαμε μια ενδεκάδα για να σταματήσουμε τον αντίπαλο, αλλά παίζαμε με... επτά παίκτες.

Στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές ήμασταν καλύτεροι απ' ότι στο πρώτο. Επίσης όμως δεν είδα 11 παίκτες στο γήπεδο που να δίνουν τα πάντα για την ομάδα, για τους οπαδούς, για την ιστορία, για όλους μας. Είδα παίκτες να τα δίνουν όλα και κάποιους που δεν τα έδιναν όλα. Αυτό είναι μεγάλη ντροπή. Έχουμε ακόμα δυο ματς και δυο ευκαιρίες να σώσουμε την κατηγορία. Θα ξεκινήσουμε από την προσεχή αγωνιστική αλλά δεν ξέρω με ποια ενδεκάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Γερμανός στη συνέντευξη Τύπου έπειτα απο το αποψινό ματς, ρίχνοτας ευθείες βολές σε βάρος των ποδοσφαιριστών του.

Γύρω στα μεσάνυχτα μπήκαν στην "εξίσωση" και οπαδοί της ομάδας, που ανέβηκαν στο αθλητικό κέντρο των Σπατών για να τα "πουν" με προπονητή και ποδοσφαιριστές. Οι οπαδοί ζήτησαν εξηγήσεις για όλο αυτό που συμβαίνει, αλλά κυρίως "εξήγησαν" προς πάσα κατεύθυνση ότι η ΑΕΚ πρέπει να κερδίσει το ματς της Κυριακής με τον Πανθρακικό. Η Ένωση έχει 30 βαθμούς (όσους και ο αντίπαλος της). Φιλοξενεί την ομάδα της Κομοτηνής και τελευταία αγωνιστική αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Ατρόμητο.

Keywords
Τυχαία Θέματα