Πρώτο βήμα για τετράδα

Να “τελειώνει” από το πρώτο παιχνίδι θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία φιλοξενεί στις 21.45 την Γαλατάσαραϊ στην φάση των "8" του Τσάμπιονς Λιγκ. Την ίδια ώρα η Μάλαγα αντιμετωπίζει την Ντόρτμουντ.

Σκορ πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στην Τουρκία θα προσπαθήσει να πάρει απόψε η Ρεάλ Μαδρίτης στην αναμέτρηση με την Γαλατάσαραϊ στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο είναι το μεγάλο φαβορί στο συγκεκριμένο

παιχνίδι με τον Πορτογάλο να θέλει να τελειώνει με την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο ματς. Εκτός αποστολής έμεινε ο Κασίγιας, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος από τον προπονητή του που θέλει να φτάσει για 7η χρονιά στα ημιτελικά της διοργάνωσης, κάτι που μέχρι τώρα έχει καταφέρει μόνο ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Από την άλλη πλευρά η Γαλατά, θα προσπαθήσει για ότι καλύτερο βασιζόμενη στην εμπειρία τόσο του Ντρογκμπά όσο και του Σνάιντερ. Θέλει να φύγει από την Ισπανία με αποτέλεσμα που θα την κρατήσει ζωντανή στην υπόθεση πρόκριση.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, που διεξάγεται και αυτό στην Ισπανία, η πρωτάρα και ευχάριστη έκπληξη του θεσμού, Μάλαγα φιλοξενεί την Ντόρτμουντ. Ο τεχνικός των Γερμανών, Γιούργκεν Κλοπ δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία, Χούμελς ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Μπλαστσικόφσκι και Σμέλτσερ. Όσο για τον Πελεγκρίνι, δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο, Ελισέου που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Πόρτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα