Πρωτοποριακά σεμινάρια

Στα δημιουργικά μέσα είναι αφιερωμένη η νέα σειρά σεμιναρίων, σύντομης διάρκειας, της SAE Athens δίνοντας την ευκαιρία τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ερασιτέχνες να επεκτείνουν τις γνώσεις τους, συνδυάζοντας τη θεωρία με την πράξη.

Γίνεται εισαγωγή σε θεματολογίες όπως είναι οι τεχνικές παραγωγής και παιξίματος του Μπάσου, η δημιουργία και παραγωγή σε Home Studio,
η χρήση του Final Cut Pro X αλλά και οι τεχνικές του Digital Sculpting, καθώς και τη χρήση του ήχου και της μουσικής στη θεραπεία μέσω του Sound Healing & Therapy.

Ένα από τα σεμινάρια είναι αφιερωμένο στο νέο «Ableton Live 9», που θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως το Μάρτιο, καθώς η SAE Athens αποτελεί το μοναδικό πιστοποιημένο κέντρο εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

Τα σεμινάρια διαρκούν 20 έως 30 ώρες, προσφέροντας ολοκληρωμένη μάθηση, ενώ με το πέρας τους δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Από 5 Μαρτίου:
Electric Bass: Producing Tools & Performing Basics
Ένα ταξίδι στην ιστορία του μπάσου από τη δεκαετία του '50 μέχρι και σήμερα. Μέσα από τη διαδρομή αυτή, ο σπουδαστής, έχει την ευκαιρία να γνωρίσει όλα τα μουσικά ρεύματα και στυλιστικά ιδιώματα όλης της πορείας της παγκόσμιας Pop/Rock μουσικής σκηνής. Το σεμινάριο ολοκληρώνεται με 2 Sound Producing διαλέξεις στο Studio A της SAE.

Από 8 Μαρτίου:
Home Studio Production
Πώς στήνεται ένα home studio σε πραγματικό χρόνο, με έμφαση στην εργονομία, την πρακτικότητα και την ακουστική σχεδίαση, ενώ παρουσιάζονται πληθώρα εξοπλισμού και software. Το course ολοκληρώνεται με την ηχογράφηση και μείξη ενός κομματιού.

Εισαγωγή στο Digital Sculpting
Μία εισαγωγή στην τέχνη του Digital Sculpting και στους τρόπους δημιουργίας τρισδιάστατων έργων τέχνης. Οι συμμετέχνοντες θα μάθουν να δημιουργούν αληθοφανείς τρισδιάστατους χαρακτήρες, ενδιαφέροντα περιβάλλοντα, λεπτομερή στοιχεία σκηνικών και εντυπωσιακά concept designs.

Από 22 Μαρτίου:
Final Cut Pro X
Το Final Cut Pro Χ της Apple είναι μία από τις πιο ολoκληρωμένες επιλογές στον τομέα του editing και της παραγωγής video. Μέσα από το σεμινάριο, ο σπουδαστής θα μάθει τις βασικές λειτουργίες και θα αποκτήσει πιστοποίηση χρήσης του από την Apple.

Από 26 Μαρτίου:
Sound Healing & Therapy
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο Sound Healing & Therapy επιδιώκει να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με την επίδραση των ηχητικών δονήσεων και της μουσικής στην ανθρώπινη ψυχοφυσιολογία, τις βασικές αρχές της ήχο-ιαματικής και θεραπείας (sound healing & therapy), και της μουσικοθεραπείας. H παρακολούθησή του προϋποθέτει βασικές γνώσεις μουσικής θεωρίας.

Από 5 Απριλίου:
Ableton Live 9
Η SAE Athens ως το μοναδικό Ableton Certified Training Center στην Ελλάδα, δίνει την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να παρακολουθήσει ένα εξειδικευμένο crash course για το δημοφιλές software της Ableton, το οποίο πολλοί χρήστες παρομοιάζουν με μουσικό όργανο. Είναι το πιο εύχρηστο και ευέλικτο Digital Audio Workstation τόσο στο studio όσο και on stage για live performance ή dj-ing. Θα δοθεί πιστοποίηση από την Ableton.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες στο 210 3217661 ή στο [email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα