Πρωτοτύπησε το youtube

Ως η καλύτερη φάρσα της Πρωταπριλιάς χαρακτηρίστηκε το «λουκέτο» του youtube και η ανακοίνωση περί σύστασης ειδικής ομάδας που θα ορίσει το καλύτερο βίντεο που αναρτήθηκε ποτέ.

Σε ένα βίντεο διάρκειας 3.32 λεπτών με τίτλο «Το YouTube είναι έτοιμο να επιλέξει έναν νικητή», που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας της δημοφιλούς ιστοσελίδας Σαλάρ Καμανγκάρ ανέλαβε να ανακοινώσει ότι η πλατφόρμα κλείνει στο τέλος της ημέρας πριν από την έναρξη

ενός διαγωνισμού για ορίσει το καλύτερο βίντεο που έχει δημοσιευτεί ποτέ.

«Είμαστε πολύ κοντά στο τέλος. Απόψε τα μεσάνυχτα, YouTube.com δεν θα δεχθεί νέες αναρτήσεις. Μετά από οκτώ χρόνια, είναι καιρός να αναθεωρήσει ό,τι έχει δημοσιευθεί και να επιλέξει έναν νικητή», δηλώνει ο Τιμ Λίστον, επικεφαλής του Διαγωνισμού.

«Δεν είναι ένας διαγωνισμός δημοτικότητας, όπως το βίντεο με το Gangnam Style με πάνω από ένα δισεκατομμύριο επισκέψεις, ακόμη κι ένα βίντεο με σαράντα χτυπήματα όπως αυτό στο οποίο εμφανίζεται ένας άνθρωπος να ταΐζει πάπιες, το οποίο έχει κι αυτό πιθανότητες να αναδειχθεί πρώτο» λέει ο Σαλάρ Καμανγκάρ.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα