Προβολή προϊόντων Έβρου στη Γερμανία

Το πρώτο διήμερο προβολής των προϊόντων του Έβρου με την επωνυμία , διοργανώνουν στη Στουτγάρδη της Γερμανίας, στις 25 και 26 Μαρτίου 2012, το Επιμελητήριο με τη συνεργασία της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων και των Συνδέσμων Βιοτεχνών και Βιομηχάνων του ακριτικού νομού.

Στόχος των διοργανωτών είναι η προβολή των παραγόμενων προϊόντων και υπηρεσιών της περιοχής, αλλά και η τουριστική προβολή του Έβρου, με απώτερο στόχο τη διείσδυσή τους στις αγορές του εξωτερικού και την επαφή των ομογενών με

την ιδιαίτερη πατρίδα τους.

ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων του νομού Έβρου, Θανάσης Μπέλλας.

Σύμφωνα με τον κ. Μπέλλα, μία τέτοια μορφή δράσης είναι το EvrosFest, το οποίο είναι χωρισμένο σε δύο σκέλη. Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας, οι εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν στο κοινό προϊόντα και υπηρεσίες, ενώ την επομένη οι επιχειρηματίες του Έβρου, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με Γερμανούς συναδέλφους τους, συμμετέχοντας σε επιχειρηματικό φόρουμ και στα workshops που θα οργανωθούν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα