Ψάχνει για «μαέστρο» ο Παναθηναϊκός

Ηαπόκτηση οργανωτικού χαφ και κεντρικού αμυντικού, αποτελεί προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται έντονη κινητικότητα σε αυτό το επίπεδο με τους πράσινους να έχουν θέσει ήδη τις προτεραιότητες. Ο ΟύγκοΒαρέλα χτενίζει την αγορά και στο στόχαστρό του βρίσκονται παίκτες, πουαγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και τα χαφ. Το σίγουρο είναι πως οι παίκτες που αναζητούνται, θα πρέπει να είναι ελεύθεροι.

Σε

ότι αφορά τα στόπερ, ο Βαρέλα ψάχνει παίκτη, που θα κάνει τη διαφορά. Αλλωστε ο Μπουμσόνγκ είναι φευγάτος, ενώ και οι Πίντο και Βελάσκες δεν έχουν πείσει. Ο Στίβεν Βιτόρια της Εστορίλ είναι πάντα σε πρώτο πλάνο, αλλά δεν είναι η μοναδική περίπτωση.

Σχετικά με την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, οι πράσινοι αναζητούν έναν παίκτη-μαέστρο, που θα μπορεί να νοικοκυρέψει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Ο Καζιγιάμα, που αποκτήθηκε για τον ρόλο αυτό, δεν δείχνει ικανός να αντεπεξέλθει και στο στόχαστρο του Τριφυλλιού βρίσκεται ο Ούγκο Βιάνα, που μένει ελεύθερος από την Μπράγκα, αλλά παράλληλα συγκεντρώνει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Keywords
Τυχαία Θέματα