«Ψάρευε» ανήλικα κορίτσια

Ένας 26χρονος από τη Δράμα συνελήφθη καθώς προσπαθούσε να «ψαρέψει» ανήλικα κορίτσια μέσω «facebook».

Μια μητέρα ήταν αυτή που κατήγγειλε πριν από περίπου ένα μήνα, ότι άγνωστοι χρήστες του «facebook» είχαν επικοινωνήσει με την 15χρονη κόρη της, στην οποία πρότειναν να κάνει φωτογράφηση σε γνωστό περιοδικό.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 26χρονος τηλεφώνησε στην ανήλικη στην οποία συστήθηκε ως επαγγελματίας φωτογράφος
και με το πρόσχημα της υπογραφής συμβολαίου, ζήτησε και έλαβε φωτογραφίες της με μαγιό.

Όμως, στη συνέχεια, ο δράστης, στις επικοινωνίες που είχε με την ανήλικη, απειλούσε ότι θα δημοσιεύσει τις φωτογραφίες εφόσον δεν ενδώσει σε άσεμνες πράξεις. Το ίδιο διάστημα, η ανήλικη ανακάλυψε στο Διαδίκτυο ψεύτικο προφίλ με το δικό της όνομα, στο οποίο είχαν αναρτηθεί οι συγκεκριμένες φωτογραφίες.

Η αστυνομία, αφού εντόπισε τα ψηφιακά ίχνη του, ταυτοποίησε ως κάτοχο και διαχειριστή των προφίλ του «facebook» τον 26χρονο τον συνέλαβαν στο σπίτι του σε περιοχή της Δράμας.

Στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του και σε συσκευές αποθήκευσης, βρέθηκαν πλήθος φωτογραφιών και βίντεο, στα οποία απεικονίζονταν ημίγυμνα ή γυμνά κοριτσάκια σε άσεμνες στάσεις. Ανάμεσα στις φωτογραφίες ήταν κι αυτές της 15χρονης. Κατά την αστυνομική έρευνα βρέθηκαν συνομιλίες του δράστη με άλλα προφίλ ανήλικων κοριτσιών που περιείχαν απειλητικό περιεχόμενο.

Ο 26χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.
Keywords
Τυχαία Θέματα