Ψηφίζουν για την επιτροπή της ΕΡΤ

Σε εξέλιξη αυτή την ώρα η φανερή ονομαστική ψηφοφορία επί της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την ΕΡΤ.

Τη συζήτηση έκλεισε με ομιλία του υπουργού επκρατείας Δημήτρη Σταμάτη ο οποίος αφού χαρακτήρισε σύνομη και συνταγματική την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει την ΕΡΤ

επιτέθηκε στο Συριζα λέγοντας οτι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν θέλει το μάυρο στην ΕΡΤ αλλά το κόκκινο του αίματος. Χαρακτήρισε ηθικούς αυτουργούς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάληψη των εγκαταστάσεων στο ραδιομέγαρο.

Πριν αποχωρήσει από το βήμα και παρουσία του πρωθυπουργού ο κ. Σταμάτης σημείωσε οτι είναι ευρεία θέση του πρωθυπουργού η κυβέρνηση να εξαντλήση τον βίο της μέχρι και την τελευταία ημέρα για να μπορέσει όπως είπε να απολογηθεί στο λαό για το τι κατάφερε και τι πέτυχε. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να παίζει μικροκομματικά παιχνίδια πάνω στην ημερομηνία των εκλογών τόνισε χαρακτηριστικά. Ξεκαθάρισε τέλος οτι η ΝΔ δνε πρόκειται να συνεργαστεί με τη Χρυσή Αυγή για να σχηματίσει κυβέρνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα