Πυρετός διαπραγματεύσεων ενόψει τρόικας

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και με τη συμμετοχή των τριών ηγετών των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα (5 με 6) στο Μέγαρο Μαξίμου ενόψει της έλευσης του ανωτάτου κλιμάκιου της τρόικας και των κρίσιμων διαπραγματεύσεων που διεξάγει η Αθήνα για την ολοκλήρωση του PSI
και την ολοκλήρωση της νέας δανειακής σύμβασης. Νωρίτερα το μεσημέρι (στη μια μετά το μεσημέρι) ο πρωθυπουργός συναντάται με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά ολοκληρώνοντας έτσι το νέο κύκλο επαφών του με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Σε πολύ θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν εξάλλου χθες οι συνάντησεις του κ. Παπαδήμου με τους κυρίους Παπανδρέου και Καρατζαφέρη . Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν οτι η στήριξη των κομμάτων προς την κυβέρνηση θεωρείται αυτονόητη και επισήμαναν την αναγκαιότητα κοινής γραμμής πλεύσης ενόψει των δύσκολων αποφάσεων του αμέσως προσεχούς διαστήματος.

Τέλος, μακρά συνεργασία με τον επικεφαλής του IIF Τσαρλς Νταλάρα είχε αργά χθες το απόγευμα ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, ραντεβού που θα συνεχιστεί σήμερα μετά το πέρας της σύσκεψης του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς.
Keywords
Τυχαία Θέματα