«Πυρετός» συσκέψεων στο Μαξίμου

Συσκέψειςεπί συσκέψεων στο Μέγαρο Μαξίμουπροκειμένου να εξειδικευτούν τασχεδιαζόμενα μέτρα, ενόψει και τηςπολιτικής διαπραγμάτευσης που θαεπιχειρήσει η Αθήνα στη Σύνοδο Κορυφήςτην ερχόμενη Πέμπτη στη Ρίγα. Διαδοχικέςσυναντήσεις με τον υπουργό ΟικονομικώνΓιάννη Βαρουφάκη και τους άλλα στελέχητου οικονομικού επιτελείου είχε χθεςο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας,

Κυβερνητικόστέλεχος δήλωσε στο Bloomberg

ότι οπρωθυπουργός θα προσπαθήσει να πιέσειτους εταίρους για πολιτική λύση στοπεριθώριο της Συνόδου Κορυφής, ενώΕυρωπαίοι αξιωματούχοι, δηλώνουν στοίδιο πρακτορείο ότι οι διαπραγματεύσειςσε επίπεδο Brussels Group θα συνεχιστούν καιτην ερχόμενη εβδομάδα.

«Υπάρχειαισιοδοξία ότι θα καταλήξουμε σε μιακαλή συμφωνία και φυσικά αυτή θα στηριχτείκαι από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τηνΚοινοβουλευτική μας Ομάδα δήλωσε οευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης,ο οποίος είχε επίσης συνεργασία χθεςμε τον πρωθυπουργό.

Οκ. Τσίπρας συναντήθηκε και με την Πρόεδροτης Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποίασύμφωνα με πληροφορίες, κρατά επικριτικήστάση στο ενδεχόμενο υποχωρήσεων έναντιτων δανειστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα