Σάντος: «Σημαντικό, όχι καθοριστικό ματς»

Ο Φερνάντο Σάντος μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Εθνικής με την Σλοβακία έθεσε στόχο τη νίκη αλλά φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι το αποτέλεσμα του δεν θα είναι καθοριστικό για την πρόκριση.
Μεταξύ άλλων είπε Φερνάντο Σάντος:

-Για τις απουσίες που έχει η Εθνική:
«Αυτοί που δεν μπορούν να παίξουν δεν μπορούν να παίξουν. Άρα θα παίξουν κάποιοι άλλοι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παίξουμε με δύο στόπερ. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε για τις απουσίες. Το γεγονός

ότι μας λείπουν αμυντικοί δεν μπορεί να είναι ούτε δικαιολογία, ούτε ελαφρυντικό στο τέλος του αγώνα»

-για το παιχνίδι με τη Βοσνία και το γεγονός ότι δεν σκόραρε η Ελλάδα:
«Ο στόχος μας είναι να σκοράρουμε σε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε. Σεβόμαστε τη Σλοβακία που είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά θέλουμε τη νίκη. Είμαστε σίγουροι ότι και η Σλοβακία έχει τον ίδιο στόχο. Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι. Δικός μας στόχος είναι η νίκη σε όλα τα παιχνίδια»

-για την κατάσταση του Γκέκα:
«Και ο ίδιος ο Γκέκας έχει μεγάλη θέληση να σκοράρει. Όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές. Ελπίζουμε να συμβεί ότι και πριν από τέσσερα χρόνια και να σκοράρει ο Γκέκας. Το πιο σημαντικό δεν είναι να επικεντρωθούμε σε κάθε παίκτη ατομικά. Στόχος μας είναι να πετύχουμε γκολ, να ξέρουμε τι κάνουμε με την μπάλα στα πόδια και να περιορίσουμε τους αντιπάλους μας»

-για τον ποιον Σλοβάκο θεωρεί τον πιο επικίνδυνο:
«Εμείς πάντα αναλύουμε τους αντιπάλους αλλά ως προς τον τρόπο που οι μονάδες ενσωματώνονται στην ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Σε ό,τι αφορά τη σημασία του αγώνα με τη Σλοβακία, δεν πιστεύω ότι ματς είναι κρίσιμα και καθοριστικά γιατί ακολουθούν άλλα έξι ματς. Η Σλοβακία δεν έχει παίξει με τη Βοσνία για παράδειγμα. Είναι σημαντικά ματς, αλλά όχι κρίσιμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα