«Σάρωσε» η Madonna

Κάθε ρεκόρ τηλεθέασης έσπασε η τηλεοπτική μετάδοση του τελικού του Super Bowl στις ΗΠΑ, στο ημίχρονο του οποίου φιλοξενήθηκε ένα εντυπωσιακό σόου με την Μαντόνα. (video)

Η «βασίλισσα» της pop Madonna συγκέντρωσε πάνω της όλα τα βλέμματα με το μοναδικό show που παρουσίασε στον τελικό του αμερικάνικου

ποδοσφαίρου, την Κυριακή, στο στάδιο Lucas Oil, στην Indianapolis των ΗΠΑ.

Η Madonna πλαισιωμένη από τους χορευτές της, χάρισε ένα μοναδικό show, με αγαπημένες της επιτυχίες, σε όσους παραβρέθηκαν στο γήπεδο αλλά και σε όσους παρακολούθησαν το Super Bowl από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες.

Η διάσημη τραγουδίστρια ερμήνευσε μεγάλες της επιτυχίες, αλλά και το νέο της single «Give Me All Your Luvin», έχοντας στο πλευρό της την Nicki Minaj και την M.I.A., που επίσης συμμετέχουν στο τραγούδι.

Ακόμη, μαζί με την Madonna εμφανίστηκαν επί σκηνής και τραγούδησαν ο Cee Lo Green και οι LMFAO.

Τον εθνικό ύμνο στην έναρξη του αγώνα τραγούδησε η δημοφιλής τραγουδίστρια Kelly Clarkson, ενώ στο pre game show του αγώνα, τους θεατές διασκέδασαν με τις επιτυχίες τους οι τραγουδιστές της country Miranda Lambert και Blake Shelton.

Σάρωσε στο twitter

Πανικό προκάλεσε στο Twitter ο τελικός του «Super Bowl». Σε συνδυασμό με την εμφάνιση της Madonna, τα tweets εκτινάχτηκαν στα ύψη!

Ειδικά κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών λεπτών του αγώνα, τα «τιτιβίσματα» άγγιξαν τα 10.000 ανά… δευτερόλεπτο.

Για να καταλάβετε το μέγεθος των μηνυμάτων που «ανέβηκαν» στο Twitter, αρκεί να σας πούμε πως ξεπέρασαν το προηγούμενο ρεκόρ, όταν η Beyonce ανακοίνωσε πως είναι έγκυος, κατά τη διάρκεια των μουσικών βραβείων MTV.

Όταν δε στη σκηνή του γηπέδου ανέβηκε η Madonna, κατά τη διάρκεια του ημίχρονου, τα tweets άγγιξαν τα 8.000 ανά δευτερόλεπτο!

Πηγή: ant1, star

Keywords
Τυχαία Θέματα