Σε ανοδική πορεία ο όμιλος JUMBO

Εντός του ετήσιου στόχου (0%-1%) παρέμειναν οι πωλήσεις του Ομίλου Jumbo στο 11μηνο της τρέχουσας οικονομικής χρήσης (Ιούλιος 2011-Ιούνιος 2012).

Όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας, «ακόμη και κατά τηδιάρκεια του δύσκολου εκλογικού μήνα Μαΐου, με την πασιφανή στενότητα στα οικονομικά όλων των Ελλήνων, ο ρυθμός αύξησης των πωλήσεων παρέμεινεθετικός με αποτέλεσμα για το 11μηνο της τρέχουσας οικονομικής χρήσης ναανέλθει σε +0,74%».

Με

τα δεδομένα αυτά, η διοίκηση της εταιρείας εκτιμά ότι για την τρέχουσα οικονομική χρήση ο Όμιλος θα πετύχει τους στόχους του για ρυθμόαύξησης των πωλήσεων και των μετά φόρων κερδών μεταξύ 0% έως 1% παρά τοεπιδεινούμενο οικονομικό κλίμα.

Η Jumbo σημειώνει επίσης πως το Μάιο ολοκληρώθηκε και το επενδυτικό πρόγραμμα του Ομίλου, όπως είχε σχεδιασθεί στην αρχή της τρέχουσας οικονομικής χρήσης, με την έναρξη του νέου ιδιόκτητου υπερκαταστήματος στην πόλη Rousse, στη Βουλγαρία, συνολικής επιφάνειας 12.000 τ.μ.

Από τον Ιούλιο του 2011 μέχρι και σήμερα ο Όμιλος λειτούργησε συνολικά 6νέα υπερκαταστήματα από τα οποία 4 λειτουργούν στην Ελλάδα και 2 στη Βουλγαρία. Επίσης, τους επόμενους μήνες αναμένεται να λειτουργήσει ένα ακόμη νέο ενοικιαζόμενο κατάστημα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, συνολικής επιφάνειας 8.000 τ.μ.

Με χρονικό ορίζοντα τον Δεκέμβριο του 2012, η διοίκηση του Ομίλου εκτιμάότι θα έχουν προστεθεί 2 νέα καταστήματα στο δίκτυό του. Ένα ενοικιαζόμενο στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, συνολικής επιφάνειας 7.500 τ.μ., και ένα ιδιόκτητο στη Σόφια της Βουλγαρίας, συνολικής επιφάνειας 12.000τ.μ. Κατά το δεύτερο εξάμηνο της οικονομικής χρήσης 2012/2013 σχεδιάζεται η λειτουργία 2 ακόμα καταστημάτων στην Ελλάδα και ενός καταστήματος στην Κύπρο.

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα