Σε απεργιακό κλοιό

Μετ' εμποδίων σήμερα οι μετακινήσεις του επιβατικού κοινού, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς στην 24ωρη γενική απεργία που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στα προωθούμενα μέτρα λιτότητας. Ακινητοποιημένα
έως τις 9 το πρωί θα μείνουν το μετρό και ο ΗΣΑΠ, ενώ τα τρόλεϊ δε θα κινηθούν όλο το 24ωρο. Τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ. Οι εργαζόμενοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του προαστιακού δεν θα πραγματοποιήσουν κανένα δρομολόγιο. Χειρόφρενο από τις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα τραβούν και οι αυτοκινητιστές, ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα ακτοπλοϊκό δρομολόγιο.

Με προβλήματα και οι πτήσεις εξαιτίας της στάσης εργασίας 10 το πρωί με μία το μεσημέρι, των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.

Στη σημερινή απεργία συμμετέχουν επίσης δάσκαλοι, καθηγητές, νοσοκομειακοί γιατροί και εργαζόμενοι σε δημόσια νοσοκομεία, τραπεζοϋπάλληλοι, δημόσιοι υπάλληλοι, εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, έμποροι και βιοτέχνες.

Η κεντρική συγκέντρωση ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιηθεί στο Πεδίον του Αρεως στις 11.00, ενώ το ΠΑΜΕ συγκεντρώνεται στις 10.30 στην Ομόνοια. 
Keywords
Τυχαία Θέματα