Σίτι: Διπλή πρόταση για τον Καβάνι

Η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι είναι αυτή τη στιγμή οι δυο μεγαλύτεροι διεκδικητές της υπογραφής του Έντισον Καβάνι της Νάπολι. Από ότι φαίνεται πλέον όμως, η Σίτι προηγείται στην κούρσα απόκτησης του Ουρουγουανού.Σύμφωνα με την ιταλική Gazzeta dello Sport, η Σίτι φέρεται να έκανε μια διπλή πρόταση στη Νάπολι για τον Καβάνι, αφήνοντάς στους Ιταλούς, την ελευθερία επιλογής.Η πρώτη πρόταση είναι 55 εκατομμύρια ευρώ μετρητά για τον Ουρουγουανό

επιθετικό, δηλαδή 8 εκατομμύρια ευρώ λιγότερα από τη ρήτρα που έχει στο συμβόλαιό του.Η δεύτερη, είναι 40 εκατομμύρια ευρώ συν τον Έντιν Τζέκο για αντάλλαγμα, του οποίου το μέλλον παρά την βοήθεια που έδωσε φέτος στη Σίτι δεν βρίσκεται στο Μάντσεστερ.Έτσι πλέον η Νάπολι, έχει να αποφασίσει μεταξύ δύο άκρως δελεαστικών προτάσεων.

Από τη διοίκηση των Ιταλών ωστόσο, λέγεται πως ο Καβάνι δεν θα πουληθεί αν δεν δώσει κάποια ομάδα τα 63.000.000 ευρώ της ρήτρας του. Από τη μεριά του ο Καβάνι, ο οποίος βρίσκεται με την αποστολή της Ουρουγουάης στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, δεν θέλει να αποφασίσει κάτι μέχρι να τελειώσει η διοργάνωση: "Δε θέλω να πω τίποτα για το μέλλον αυτή τη στιγμή. Σίγουρα όμως μια συνεργασία με το Μουρίνιο θα ήταν ονειρική" ήταν τα λόγια του.

Ο πατέρας του ποδοσφαιριστή πάντως έχει βάλει μέρες τώρα και τρίτο διεκδικητή στη μάχη. Την Ρεάλ Μαδρίτης. Υποστηρίζει ότι και η Βασίλισσα θα καταθέσει επίσημη πρόταση στην Νάπολι για την απόκτηση του γιού του.

Keywords
Τυχαία Θέματα