Σκληρά παζάρια

Σε συναίνεση καλεί ξανά ο Γιώργος Παπανδρέου, τονίζοντας την πρόθεσή του να δεχθεί οποιαδήποτε πρόταση, απ' όπου κι αν προέρχεται, κι ενώ συνεχίζονται τα σκληρά παζάρια με την τρόικα.
Στο επίκεντρο τίθεται και το φορολογικό νομοσχέδιο, με τον πρωθυπουργό όμως να δηλώνει ότι "τώρα τα περιθώρια είναι περιορισμένα, καθώς αναγκαζόμαστε να αυξήσουμε τους φόρους και τις δαπάνες".

Την
ίδια ώρα, διαψεύδει και το ΔΝΤ δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία, στην έκθεση που πρόκειται να παρουσιάσει για την ελληνική οικονομία διαπιστώνει ότι η χώρα μας δεν έχει πετύχει κανέναν από τους δημοσιονομικούς της στόχους.

"Οι διαπραγματεύσεις εξελίσσονται ικανοποιητικά και εκτιμούμε ότι θα ολοκληρωθούν επιτυχώς τις επόμενες μέρες", δήλωσε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, καθησυχάζοντας έτσι για την εκταμίευση της 5ης δόσης του δανείου.

Την ΚΟ της ΝΔ συγκαλεί τη Δευτέρα στις 12.30 ο Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να ενημερώσει τους βουλευτές για τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών της περασμένης Παρασκευής. Μεταξύ άλλων, αναμένεται να τονίσει τη θέση του για μείωση των φορολογικών συντελεστών, ως προϋπόθεση για την όποια πολιτική συνεννόηση.
Keywords
Τυχαία Θέματα