Σούπερ Λίγκα και 18η αγωνιστική

Με τρεις αγώνες ανοίγει ,σήμερα Σάββατο, η 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Πανιώνιο(17.15) και ο Παναθηναϊκός τον Πανθρακικό(17.15) ενώ στις 19.30 ο Αστέρας φιλοξενεί στην Τρίπολη τον ΠΑΟΚ.

ΟΦΗ - Πανιώνιος (17.15)

Κρητικοί και Νεοσμυρνιώτες

θέλουν και οι δύο την νίκη ώστε να σκαρφαλώσουν ψηλότερα στην βαθμολογία. Να… ζευγαρώσουν τις νίκες τους και μετά το «τρίποντο» επί του Άρη να πάρουν και εκείνο απέναντι στον Πανιώνιο θέλουν όλοι όσοι βρίσκονται στις τάξεις του ΟΦΗ.
Ο Πανιώνιος αγνοεί τη χαρά της νίκης απο την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όταν και επικρατούσε στην έδρα του 4-0 του Πλατανιά. Από εκείνο το παιχνίδι οι «κυανέρυθροι» πέντε ήττες και μόλις μία ισοπαλία, ενώ μέσα στο 2013 έχουν πάρει μόλις έναν βαθμό.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Αγριμάκης, Γουναρίδης, Μονιάκης, Ζαχαράκης, Βαλεριάνος, Σαρ, Σόουζα, Βερόν, Μπανούσης, Βιτώρος, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Νύκταρης, Καπουράνης, Περογαμβράκης, Λαμπρόπουλος, Ζορμπάς, Ροβίθης και Κουρδάκης.

Η αποστολή του Πανιωνίου: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Σμυρλής, Αυλωνίτης, Τόσκας, Ρόκας, Κούρος, Κοντοχρήστος, Ανδράλας, Παναγιωτούδης, Γιαννούλης, Μπούζας, Σάμαρης, Μενδρινός, Κολοβός, Αραβίδης, Οκόγιε, Καμπάνταης.

Παναθηναϊκός - Πανθρακικός (17.15)

Ο Παναθηναϊκός θέλει να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα για το 2013 αλλά και να πάρουν "εκδίκηση" για την ήττα με 1-0 στη Θράκη στον πρώτο γύρο.Στον αντίποδα οι Θρακιώτες έρχονται στην έδρα του «τριφυλλιού» με στόχο να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν.

Η αποστολή του Πανθρακικού: Κουτσόπουλος, Βρονταράς, Βαϊουρά, Χρήστου, Σερφά, Σαρακατσάνος, Πόπτσης, Κάσελαν, Μουνάφο, Λαδάκης, Καθάριος, Μπαικαρά, Λουσέρο, Γωνιάδης, Μίνγκας, Κοντογουλίδης, Παπαδόπουλος και Κυβελίδης.

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ (19.30)

Πρόκειται για το ντέρμπι της πρώτης μέρας της 18ης αγωνιστικής καθώς το αποψινό ματς θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό, αν η ομάδα της Αρκαδίας θα καταφέρει να μπει στο «κόλπο» για την διεκδίκηση της δεύτερης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Φορμίκα, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Καστέλς, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Αλβάρεζ, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Γκαϊδατζής και Περόνε.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γιακουμής, Γιάννου, Γλύκος, Ιντζίδης, Κατσικάς, Κατσουράνης, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Κάτσε, Λόρενς, Ρομπέρ και Βιβιάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα