Στα ύψη η πολιτική αντιπαράθεση

Για την πόλωση που επικρατεί στη χώρα μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές καθώς και για τα σημαντικά διλήμματα με τα οποία βρίσκονται αντιμέτωποι οι Έλληνες μίλησε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς στο ΜΕΓΚΑ, ενώ τόνισε ότι η επιστροφή στη δραχμή

θα ισοδυναμεί με θάνατο! Την «ξεκάθαρη και ισχυρή εντολή» των ψηφοφόρων, προκειμένου να καταφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ να εφαρμόσει το πρόγραμμά του «προς όφελος του λαού και του τόπου», ζήτησε από την Καβάλα ο Αλέξης Τσίπρας. Επιστολή προς τους λοιπούς πολιτικούς αρχηγούς με την οποία θα τους εκθέτει την οκτώ σημείων πρότασή του για  για τη διακυβέρνηση Εθνικής Συνευθύνης θα αποστείλει ο Ευάγγελος Βενιζέλος όπως γνωστοποίησε από την Θεσσαλονίκη. Την ίδια ώρα μία ακόμα αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη φορά σχετικά με δηλώσεις στελέχους της Κουμουνδούρου κατά τη ΝΔ, το οποίο εμφανίζεται σε βίντεο να καλεί σε αντάρτικο πόλεων.

Σε ανακοίνωση του ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης τονίζει ότι προκαλεί «σοκ η σημερινή αποκάλυψη, ότι ο Ιφικράτης Αμυράς, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, σε δημόσια παρέμβασή του, καλεί ομάδες πολιτών να κάνουν αντάρτικο πόλεων χρησιμοποιώντας όπλα, να προχωρούν σε εκτελέσεις, να πυρπολούν δημόσια κτήρια, και να κάνουν κάθε άλλο αδίκημα του ποινικού κώδικα».

“Ο Ιφικράτης Αμυράς έχει τόση σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο έχει και η ΝΔ με την πραγματικότητα και την αξιοπιστία, δηλαδή καμία απολύτως” σχολίασε μεταξύ άλλων με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

“Για ένα θέμα για το οποίο θα έπρεπε ήδη να έχει παρέμβει εισαγγελέας ο ΣΥΡΙΖΑ λόγω της δικής του εμπλοκής επιχειρεί να το υποβαθμίσει” ανταπάντησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΑΝ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ

Βολές εναντίον των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου εξαπέλυσε από τις Σέρρες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο περιοδείας του σε πόλεις της βόρειας Ελλάδας. «Αυτοί που συνυπέγραψαν για τους όρους του μνημονίου και τα μνημόνια , αυτοί που έφεραν την Ελλάδα στην τρόικα και του Έλληνες τους οδήγησαν στην αγχόνη να ξέρουν ότι δεν θα γλιτώσουν και θα πληρώσουν ποινικά και αστικά» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων από τις Σέρρες αναφερόμενος στην πολιτική του μνημονίου που ασκήθηκε.


ΠΑΠΑΡΗΓΑ: Η ΚΡΙΣΗ ΟΞΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΛΕΚΕΤΑΙ

Την εκτίμηση ότι η κρίση βαθαίνει, οξύνεται και περιπλέκεται εξέφρασε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου σε ανοιχτή συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Πάρκο «Αντ. Τρίτσης». Η κ. Παπαρήγα είπε ότι ο λαός υφίσταται τις άμεσες επιπτώσεις του Μνημονίου στην ζωή του, αλλά και με ευθύνη των άλλων κομμάτων, παραμένει ακόμα θολό και μπερδεμένο το αν η κρίση οφείλεται στο Μνημόνιο ή το αντίστροφο.

ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΑΡ

Εντωμεταξύ, την Κυριακή στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η διακαναλική συνέντευξη Τύπου του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, στο ξενοδοχείο «Novus City Hotel», στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Πηγή: Α984 με πληροφορίες από ΑΠΕ - Μ

Keywords
Τυχαία Θέματα