Στα...θηρία στον Champions League

Με τα «θηρία» θα παλέψει η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση των ελληνικών πλέι οφ στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού οριστικά θα είναι στον όμιλο των αδυνάτων.

Το έργο των ελληνικών ομάδων δυσκόλεψε η κατάκτηση της 3ης θέσης από τη Λυών στο γαλλικό πρωτάθλημα. Το μεγάλο φαβορί αυτή τη στιγμή είναι ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη του επί του Αστέρα, ωστόσο όποιος κι αν τελικά πάρει την πρωτιά στα πλέι οφ, θα έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο μπροστά του, όπως παρουσιάζει το «Goal».

Αυτό γιατί θα πάει
στους ανίσχυρους κι έτσι θα τεθεί αντιμέτωπος με μία εκ των: Λιόν, Ζενίτ, Μέταλιστ Χαρκίβ, Αϊντχόφεν, Φενέρμπαχτσε. Μαζί με την ελληνική ομάδα, θα βρίσκονται παράλληλα και οι Ζούλτε Βάρεγκεμ, Νόρτζελαντ, Σάλτσμπουργκ, Γκαρσχόπερ ή Σεντ Γκάλεν.

Από εκεί και πέρα, ακόμα κι αν κάνει την έκπληξη η ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον α' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα, γιατί θα αντιμετωπίσει μία εκ των: Άρσεναλ, Βαλένθια (σχεδόν εξασφαλισμένη έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ), Λιόν (αν περάσει από τον α' προκριματικό), Μίλαν και Σάλκε.
Keywords
Τυχαία Θέματα