Στη μάχη των εκλογών

Το Πύργο επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ, στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Κορινθία, Αχαία και Ηλεία. Το απόγευμα ο Α. Σαμαράς επισκέπτεται την Αιτωλοακαρνανία. Σε συνέντευξή του το πρωί στο Μega επανέλαβε την πρόθεσή του για τροποποίηση του μνημονίου, τονίζοντας ότι «καταγγελία σημαίνει ρήξη και επιστροφή στη δραχμή». «Μαχαίρι» σε υπουργικές αποδοχές και κρατικές

σπατάλες, κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και απόδοση ευθυνών σε περιπτώσεις πολιτικής διαφθοράς από τις προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ, όπως δεσμεύεται ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στην Αυγή. Ο Α. Τσίπρας, μιλά το απόγευμα στη Χίο. Επιστολή με οκτώ προτάσεις για την επίτευξη συμφωνίας με σκοπό διακυβέρνηση εθνικής συνευθύνης απέστειλε στους πολιτικούς αρχηγούς ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος.

Νωρίτερα σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, εκτίμησε ότι ο τόπος οδηγείται σε αδιέξοδο την επομένη των εκλογών, καθώς δεν μπορεί να κυβερνηθεί από ισχνές πλειοψηφίες.

Στο μουσείο Βορρέ στην Παιανία θα μιλήσει στις 8 το βράδυ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

«Μνημόνιο διαρκείας» χαρακτηρίζει την Ευρωπαϊκή Ένωση η γενική γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Αλέκα Παπαρήγα σε συνέντευξή της στην Καθημερινή και χαρακτηρίζει «αυταπάτες» τα περί κυβέρνησης Αριστεράς.

Σχέδιο άμεσης διακυβέρνησης επτά θέσεων που αποτελεί την προγραμματική πρόταση της Δημοκρατικής Αριστεράς για τη συγκρότηση προοδευτικής κυβέρνησης συνεργασίας παρουσίασε ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης, στη σημερινή διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε.

Προηγούμενη είδηση εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα