Στη σκιά του ντέρμπι των αιωνίων

Με 4 αγώνες συνεχίζεται σήμερα η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, με το ντέρμπι των αιωνίων, Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (19.30), να ξεχωρίζει. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 17.15 η Ξάνθη υποδέχεται τον Πανιώνιο και ο Αστέρας Τρίπολης τον Άρη ενώ η σημερινή μέρα αρχίζει στις 15.00 με το ματς Πλατανιάς Χανίων - Βέροια.

Πλατανιάς Χανίων -

Βέροια (15.00)

Με στόχο να επανέλθουν στις νίκες θα παλέψουν οι δύο νεοφώτιστοι.

Η αποστολή του Πλατανιά: Αγκιλέρα, Αργυρόπουλος, Γκονζάλες, Δέντσας, Δημήτρης, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδης, Κηπουρός, Λαζαρίδης, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Ναζλίδης, Ντόε, Ουκάρ, Ουντότζι, Παληγεώργος, Ποτουρίδης, Τζανής.
 

Η αποστολή της Βέροιας: Λόπεζ, Καντιμοίρης, Καλί, Ορέστες, Γεωργίαδης, Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Γεωργέας, Σνάουτσερ, Καφές, Καλογέρης, Καλτσάς, Ολαϊτάν, Γκιγιέρμο, Ιωάννου, Κόστλι, Μπαργκάν, Παυλίδης

Ξάνθη - Πανιώνιος (17.15)

Η Ξάνθη με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και πάλι στον πάγκο της, θέλει τη νίκη για να ξεφύγει λίγο απ την ουρά της βαθμολογίας. Ο Πανιώνιος από την άλλη, θέλει να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία και να διατηρηθεί στην τετράδα του πρωταθλήματος.

Η αποστολή της Ξάνθης: Λοντίγκιν, Μπέρτο, Βάλλα, Γούτα, Κομεσίδη, Φλίσκα, Βασιλακάκη, Μάνταλο, Μαρίν, Ονουάτσι, Μαρσελίνιο, Πλατέλλα, Λυμπερόπουλο, Καζούμπα, Ράνο, Νάκα, Γκατσολάρι, Τορομανίδη, Τριάδη, Μαρκόφσκι

Η αποστολή του Πανιωνίου: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Ρόκας, Κούρος, Κοντοχρήστος, Ρόβας, Γιαννούλης, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Σάμαρης, Μπούζας, Ντούνης, Κολοβός, Οκόγιε, Αραβίδης, Καμπάνταης

Αστέρας Τρίπολης - Άρης (17.15)

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας θέλει να συνεχίσει το απόλυτο στην έδρα του με μια ακόμα νίκη. Από την άλλη πλευρά ο Άρης μετά την ισοπαλία θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα μακριά από την Θεσσαλονίκη.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Φορμίκα, Κωστούλας, Καστέλς, Ρούσσης, Ορόθκο, Κουρμπέλης, Αλβάρεζ, Καρντάσιο, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Αλβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Καλαντζής, Γκάμπριελ.

Η αποστολή του Άρη: Διούδης, Γκούσεβ, Νούνο Κοέλιο, Αγγελούδης, Ασλανίδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Καζναφέρης, Καπετάνος, Μαργαρίτης, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Οικονομόπουλος, Τσουκανής, Ψυχογιός.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (19.30)

Το πρώτο τους ραντεβού στη φετινή σεζόν δίνουν οι "αιώνιοι". Οι πράσινοι -αν και προέρχονται από την ήττα από την Τότεναμ- είναι ανεβασμένοι ψυχολογικά καθώς πολλοί υποστηρίζουν ότι στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" πραγματοποίησαν την καλύτερή τους εμφάνιση. Από την άλλη πλευρά οι ερυθρόλευκοι... ανηφορίζουν προερχόμενοι από μια μεγάλη νίκη επί της Άρσεναλ για την τελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ -φυσικά- στο πλευρό τους θα έχουν και την διαφορά στο βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λίγκας.

Πως θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός :

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα -τελικά- θα έχει στη διάθεσή του, τους Βύντρα, Σ

Keywords
Τυχαία Θέματα