Στην Αθήνα οι Dub Pistols

Οι Dub Pistols έρχονται στην Αθήνα για μια και μοναδική εμφάνιση στο Κύτταρο Live, το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, με αφορμή το επίσημο tour για τη κυκλοφορία του νέου τους δίσκου «Worshipping The Dollar».

Το νέο άλμπουμ διαφέρει από τα προηγούμενα, δεδομένου ότι είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται
έντονα η παρουσία της drum & bass χωρίς να λείπουν οι hip hop μελωδίες.

Οι Dub Pistols από τις μεγαλύτερες dub και big beat μπάντες της Μεγάλης Βρετανίας ιδρύθηκαν το 1996 από τον Barry Ashworth και πρωτοεμφανίστηκαν στο μουσικό στερέωμα στα τέλη του 1998 με τα singles There's Gonna Be a Riot και Best Got Better. Tο δισκογραφικό τους ντεμπούτο «Point Blank» πραγματοποιήθηκε από την Concrete Records επίσης την ίδια χρονιά.

 Έπρεπε να περάσουν 3 ακόμη χρόνια για να έρθει το, εμβληματικό για το συγκρότημα, LP «Six Million Ways To Live» από την Distinktive Records που τους έκανε παγκόσμια γνωστούς στη dub σκηνή. Εκτοτε έχουν ακολουθήσει 3 ακόμη album Speakers and Tweeters [2007], Rum & Coke [2009] και Music Is My M16 [2011].

Έχουν κάνει πολύ επιτυχημένα mash-ups για τον Μοby, τους Limp Bizkit, τον Ian Brown, τους Korn και τον Bono. Επίσης έχουν υπογράψει την μουσική για πολλές ταινίες συμπεριλαμβανομένου και του Blade 2, Bad Company και Mystery Men ,ενώ ο Barry Ashworth γράφει μουσική για πολλά παιχνίδια του Playstation κι έχει κάνει remixes για καλλιτέχνες όπως Atomic Hooligan, DJ Love, Myagi κ.α

Σημεία Προπώλησης Εισιτηρίων:
Ticket House [Πανεπιστημίου 42]
Σε όλα τα Public
Taki Tsan Tatoo Studios
Viva.gr - 13855
Keywords
Τυχαία Θέματα