Στην "ελίτ" ο Ολυμπιακός

Μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός. Το δικό τους σερί όμως δεν είναι το μοναδικό στην Ευρώπη. Υπάρχει ένα κλειστό «κλαμπ» ομάδων που έχουν ξεκινήσει με αντίστοιχη αγωνιστική συμπεριφορά. Η ομάδα με το καλύτερο "ρεκόρ" είναι η Σαχτάρ. Ξεκίνησε στο πρωτάθλημα Ουκρανίας με εννέα νίκες στη σειρά. Στην Γαλλία η «αναγεννημένη» Μαρσέιγ έχει ήδη έξι στα έξι. Αντίστοιχα κινείται στην Ολλανδία η
Τβέντε. Ένα… σκαλοπάτι πιο κάτω η Μπαρτσελόνα που έχει φτάσει το πέντε στα πέντε στην Ισπανία, αλλά και η Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία που πριν απο λίγο επικράτησε με 3-0 της Βόλφσμπρουγκ. Τέσσερα στα τέσσερα είχε και η Γιουβέντους μαζί με τον Ολυμπιακό. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας όμως πριν απο λίγη ώρα έμεινε στο 0-0 στο Αρτέμιο Φράνκι με αντίπαλο την Φιορεντίνα και έχασε το "απόλυτο". Στα γκολ η Σαχτάρ προηγείται ξανά. Έχει 32 γκολ σε 9 αγώνες άρα 3,5 ανά παιχνίδι. Η Μπάγερν μετρά 17 γκολ σε 5 ματς και ακολουθεί. Ο Ολυμπιακός με 12 γκολ σε τέσσερα παιχνίδια έχει μέσο όρο τρία ανά παιχνίδι.
Ακολουθεί η Μπαρτσελόνα με 14 γκολ σε 5 ματς (μ.ο. 2,8), η Τβέντε  με 16 γκολ σε 6 ματς (μ.ο. 2,6) και η Μαρσέιγ που έχει 9 γκολ σε 6 ματς (μ.ο. 1,5)
Keywords
Τυχαία Θέματα