Στην Ιερισσό ο Αλέξης Τσίπρας

«Όπως πριν ενάμισι χρόνο έσπασαν τα μούτρα τους στην Κερατέα, έτσι και τώρα θα φάνε τα μούτρα τους στη Χαλκιδική», δήλωσε ο Αλ.Τσίπρας, ο οποίος μίλησε σε συγκέντρωση στην Ιερισσό και εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον αγώνα των κατοίκων που αντιτίθενται στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές. Κατήγγειλε, επίσης, ότι μοιράζονται «ψίχουλα, αριστερά και δεξιά, για να σπάσει ο αγώνας» των κατοίκων που αντιδρούν στην επένδυση. Λίγο πριν φτάσει
στην Ιερισσό, ο κ. Τσίπρας «έπεσε» σε μπλόκο μεταλλωρύχων, οι οποίοι τού επέδωσαν ψήφισμα και του ζήτησαν «να μην ξεσηκώνει» τους κατοίκους κατά της επένδυσης χρυσού. Στην ομιλία του στην Ιερισσό ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι οι εργαζόμενοι στην επένδυση χρυσού είναι «όμηροι» και χρησιμοποιούνται ως «ασπίδα» από την κυβέρνηση και την ιδιοκτησία της επένδυσης. «Τα κηρύγματα μίσους και η τρομοκρατία δεν περνάνε πια κύριε Τσίπρα» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.
Εν τω μεταξύ ο κ. Τσίπρας, μιλώντας σε εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ, κάλεσε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ να ρίξουν την κυβέρνηση με αφορμή την διαφωνία τους για την ιδιωτικοποίηση του νερού.
Keywords
Τυχαία Θέματα