Στην πειθαρχική επιτροπή ο Παναθηναϊκός

Στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ θα απολογηθεί σήμερα στις 12 μ. ο Παναθηναϊκός, με αφορμή την πειθαρχική δίωξη που του άσκησε προ ημερών ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κ. Καρράς. Αιτία οι ανακοινώσεις που εξέδωσε η «πράσινη» ΠΑΕ κατά των διαιτητών Κομίνη και Σιδηρόπουλου, μετά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό και πρι απόν το ματς με τα Γιάννινα αντίστοιχα.

Το «τριφύλλι» θα εκπροσωπηθεί από τον νομικό του εκπρόσωπο Γιάννη Κάρμη,
ο οποίος θα καταθέσει τις θέσεις της ΠΑΕ αναφορικά με τις ανακοινώσεις, εξηγώντας τους λόγους που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό σε αυτές τις κινήσεις.

Επιπλέον, θα καταθέσει πολυσέλιδο υπόμνημα από την «Παναθηναϊκή Συμμαχία» (που αποτελεί και τον μεγαλομέτοχο πλέον του «τριφυλλιού»), στην οποία θα τονίζονται αναλυτικά: οι λόγοι που βγήκαν οι ανακοινώσεις, τα σημεία που πιστεύει η «Συμμαχία» ότι αδικήθηκε ο Παναθηναϊκός, οι πληροφορίες που είχαν για τη διαιτησία πριν από το ματς με τα Γιάννινα, η «μαύρη προπαγάνδα» που εκτιμούν τα μέλη της ότι γίνεται από ΜΜΕ φίλα προσκείμενα στον Ολυμπιακό, αλλά και το παρασκήνιο γύρω από τη διαιτησία και όχι μόνο.

Το σίγουρο είναι πως ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αποφασίσει να μην παρεκκλίνει ούτε... βήμα απ' όσα ανέφεραν οι ανακοινώσεις του Παναθηναϊκού κι αυτό θα το κοινωνήσει σήμερα και προς την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός δεν θα καταθέσει έφεση προς τη Δευτεροβάθμια για τις 6 αγωνιστικές που «έφαγε» ο Κατσουράνης, αφού έχει ελάχιστες ελπίδες μείωσης της ποινής.

Πηγή:Sentragoal
Keywords
Τυχαία Θέματα