Στην τελική ευθεία τα πλέι οφ

Προτελευταία αγωνιστική στα πλέι οφ σήμερα και η μάχη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης κορυφώνεται, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα σε Περιστέρι και ΟΑΚΑ. Στα δυτικά προάστια της Αθήνας ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στις 17:45, ενώ στις 20:00 στο Μαρούσι θα συγκρουστούν η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.


Στη

συνάντηση που θα ανοίξει την αυλαία της 5ης ημέρας, ο Ατρόμητος θα επιδιώξει το τρίποντο που θα του επιτρέψει να ισοβαθμίσει με τους «πράσινους» και να δώσει τον υπέρ πάντων αγώνα την τελευταία αγωνιστική. Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Φερέιρα (απών ο Κουΐνσι) δεν έχει περιθώριο για βαθμολογική απώλεια, αφού η διαφορά με τις ομάδες που ακολουθούν είναι ελάχιστη.


Περίπου δύο ώρες αργότερα το Μαρούσι θα φιλοξενήσει τη μάχη των «Δικέφαλων», που προέρχονται από ήττες και απώλεια των θέσεων 1 και 2 στις οποίες βρίσκονταν πριν τη διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου θα ενισχυθεί με τους Δέλλα και Λυμπερόπουλο, ενώ ο Μπόλονι έχει στη διάθεσή του τους Σαλπιγγίδη και Γκαρσία.

Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες):

Παναθηναϊκός 8

ΠΑΟΚ 7

ΑΕΚ 6

Ατρόμητος 5

Keywords
Τυχαία Θέματα