Στον «αέρα» το μέλλον του Βαλβέρδε

Στον «αέρα» βρίσκεται το μέλλον του Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού μετά το τέλος της φετινής σεζόν. Ο Ισπανός τεχνικός παρουσιάζεται ιδιαίτερα προβληματισμένος από τα επεισόδια που έλαβαν χώρα την Κυριακή το βράδυ στο ΟΑΚΑ και φοβάται μήπως παρεκτραπεί τελείως η κατάσταση.

Ο 48χρονος τεχνικός μίλησε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη

με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συνεργάτες του μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, ο Βαλβέρδε τόνισε ότι υπήρχε κίνδυνος για τη δική του ζωή και των παικτών του, ενώ δεν μπορούσε να κρύψει πόσο είχε επηρεαστεί από την... πολεμική ατμόσφαιρα του Ολυμπιακού Σταδίου.

Ο Ισπανός δεν έκρυψε την ανησυχία του, κάτι που κατάλαβαν όσοι ήταν παρόντες στη συνάντηση του προπονητή με τον πρόεδρο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ. Εν τω μεταξύ, ο πρώτος άνθρωπος που ανησύχησε για τον 48χρονο τεχνικό ήταν η σύζυγός του, η οποία ενημερώθηκε από τα ισπανικά ΜΜΕ για τα όσα έγιναν στο Μαρούσι.

«Η γυναίκα μου γύρισε στην Ισπανία, έμαθε από τα ισπανικά ΜΜΕ ότι έγινε χαμός στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και με έπαιρνε συνεχώς τηλέφωνο για να μάθει εάν είμαι καλά και εάν είχε χτυπήσει κανείς», τόνισε ο Βαλβέρδε, ο οποίος ανέφερε ότι παρότι προσπάθησε να καθησυχάσει την οικογένειά του δεν κατάφερε να την πείσει.

Κάποια στιγμή η συζήτηση των δύο πλευρών πήγε στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και ο Μαρινάκης είπε στον προπονητή: «Του χρόνου θα το πάρουμε ακόμη πιο εύκολα το πρωτάθλημα...». Από την πλευρά του, ο Βαλβέρδε απλώς χαμογέλασε και δεν αντέδρασε στα λόγια του πρόεδρο.

Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες ο 48χρονος προπονητής να παραμείνει στον Ολυμπιακό είναι μοιρασμένες, όμως θεωρείται σίγουρο πως ο Μαρινάκης θα προσπαθήσει να τον πείσει πως δεν χρειάζεται να ανησυχεί και πως υπάρχουν πολλά κίνητρα να μην αποχωρήσει από την ομάδα. Σημαντικό ρόλο παίζει και το οικονομικό, αφού δύσκολα θα βρει τα χρήματα που παίρνει από τους Πειραιώτες τη δεδομένη στιγμή.

Το επόμενο διάστημα, επίσης, θα υπάρξει συζήτηση για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν στο τέλος της σεζόν. Στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας βρίσκονται τα ονόματα του Μέλμπεργκ, του Ιμπαγάσα και του Μοντέστο, ενώ θα γίνει προσπάθεια να μείνουν οι δανεικοί Μακούν, Ορμπάιθ και Μαρκάνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα