Στον Κορυδαλλό και ο Χρ. Παππάς

Στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκε το μεσημέρι και ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, μετά τους Νίκο Μιχαλολιάκο και Γιάννη Λαγό. Την ίδια ώρα, ο ένας μετά τον άλλο, οι καταζητούμενοι για τη δράση της Χρυσής Αυγής, πέφτουν στα χέρια της αστυνομίας. Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες η υπηρεσία

εσωτερικών υποθέσεων ερευνά αξιωματικό από αστυνομικό τμήμα της Αττικής, ο οποίος φέρεται να συνδέεται με τη Χρυσή Αυγή. Δύο άτομα παραδόθηκαν, με βάση τα εντάλματα σύλληψης που εκκρεμούσαν εις βάρος τους.

Πρόκειται για έναν 37χρονο ο οποίος φέρεται ως το άτομο που διαπληκτίστηκε μέσα στην καφετέρια με τον Παύλο Φύσσα, και έναν 52χρονο, η εμπλοκή του οποίου - σύμφωνα με πληροφορίες - προκύπτει από τις τηλεφωνικές κλήσεις λίγο πριν και μετά τη δολοφονία. Ο 52χρονος ήταν στο παρελθόν έφεδρος του στρατού και τα μέλη της Χρυσής Αυγής, τον αποκαλούσαν απόστρατο.

Στην Εισαγγελία του Πειραιά, παρουσιάστηκε αυτοβούλως ένα ακόμη άτομο, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, καθώς φέρεται να είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πυρηνάρχη της Νίκαιας, Γιώργο Πατέλη, λίγο μετά τη δολοφονία Φύσσα. Σύμφωνα με τη συνήγορό του, είναι αποφασισμένος να συνεργαστεί με τις αρχές, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Στη σύλληψη του γραμματέα της τοπικής οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής» στην Κομοτηνή κι ενός ακόμη ατόμου, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Κομοτηνή.

Εν τω μεταξύ, προθεσμίαγια να απολογηθούν στις 11 Οκτωβρίουπήραν τα τρία από τα τέσσερα άτομα-μεταξύ των οποίων και ο πυρηνάρχης τηςΧρυσής Αυγής στο Πέραμα- που έχουναναγνωριστεί από τα μέλη του ΚΚΕ, ότισυμμετείχαν στην ομάδα της Χρυσής Αυγής,που τούς επιτέθηκε στο Πέραμα. Πριν απόλίγο παρουσιάστηκαν στον πέμπτο ανακριτήΠειραιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα