Στον Παπούλια ο νέος πρόεδρος της ΔΟΕ

Toν Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια επισκέφτηκε σήμερα ο νέος Πρόεδρος της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ, συνοδεία του Προέδρου της ΕΟΕ κ. Σπύρου Καπράλου και του μέλους της ΔΟΕ κ. Λάμπη Νικολάου.

Ο Πρόεδρος της ΔΟΕ βρίσκεται στην Ελλάδα

για την Τελετή Αφής της Φλόγας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Σότσι 2014» που θα γίνει την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στην Αρχαία Ολυμπία, στις 12:00.

Είναι το πρώτο Ολυμπιακό ταξίδι του δρ. Τόμας Μπαχ από την μέρα της εκλογής του στο ύπατο αξίωμα του Ολυμπισμού και δέχθηκε τα θερμά συγχαρητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος μάλιστα θα τιμήσει με την παρουσία του, την Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στη αντιπροσωπεία της ρωσικής πόλης του Σότσι, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 18:00 στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

«Ένα μεγάλο θέμα που μας απασχολεί όλους είναι τα αναβολικά στον αθλητισμό. Πιστεύω ότι στη θητεία σας θα πρέπει να λάβετε μέτρα προς αυτή την κατεύθυνση σοβαρά και πολύ αυστηρά, γιατί τα αναβολικά έχουν γίνει μεγάλη αρρώστια στον αθλητισμό»,τόνισε απευθυνόμενος προς τον Μπαχ ο Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος ζήτησε ακόμη τη στήριξή του στον ελληνικό αθλητισμό.

«Η οικονομική κατάσταση ανέκοψε αρκετά από τα προγράμματα που είχαμε. Αγωνιζόμαστε με πενιχρά μέσα, αλλά πρέπει να σας πω ότι υπάρχουν καλά αποτελέσματα», είπε χαρακτηριστικά ο Πρώτος Πολίτης της χώρας.

«Στην Ολυμπία θα έχουμε μια συνάντηση με τον κ. Καπράλο, για να δούμε με ποιον τρόπο μπορούμε να στηρίξουμε περισσότερο τον ελληνικό αθλητισμό», απάντησε ο κ. Μπαχ, εκφράζοντας τη χαρά του για την πρώτη επίσκεψή του, ως πρόεδρος της ΔΟΕ, στην Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος της ΔΟΕ θα ταξιδέψει μαζί με τον Πρόεδρο της ΕΟΕ κ. Σπύρο Καπράλο το Σάββατο στην Αρχαία Ολυμπία για την Τελετή Αφής.

Keywords
Τυχαία Θέματα